Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer JO11-4 herfstkampioen | sv Slikkerveer

Slikkerveer JO11-4 herfstkampioen

slikkerveer-jo11-4-herfstkampioen

Geplaatst op: 05-10-2020

Na 5 wedstrijden met 5 keer winst werd Slikkerveer JO11-4 afgelopen zaterdag 3 oktober kampioen in de 4e klasse. De jongens en meiden van trainers Leon Hofman en Kenneth Pieters traden thuis aan tegen Fc IJsselmonde JO11-3. Na 4 mooie en soms zwaarbevochte overwinningen had de ploeg van sponsor Fysiotherapie Paraplus aan een punt genoeg om het herfstkampioenschap binnen te slepen. Met gespannen koppies, maar lijffies vol talent en inzet werd voortvarend gestart: 1-0 binnen 2 minuten. Toch kreeg de spanning gedurende de eerste helft de overhand en ging de thuisploeg rusten met een 2-5 achterstand.

Na een bemoedigend betoog van de trainer ging Slikkerveer in de tweede helft vol goede moed op jacht naar dat broodnodige punt. Met iedere minuut groeide de equipe in de wedstrijd en vechtend voor iedere meter, in de stromende regen, kwamen de toppers langszij tot 5-5 om uiteindelijk dik verdiend met 7-5 te winnen en zo het kampioenschap veilig te stellen. Een teamprestatie van formaat waarin goed voetbal, teamwork, plezier en inzet tot dit prachtige resultaat hebben geleid. Gefeliciteerd Jahnoah, Gijs, Ashley, Kyana, Seth, Bryan, Roan, Nicolas, Maico en Armaan.