Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
SLIKKERVEER IS 100 JAAR! | sv Slikkerveer

SLIKKERVEER IS 100 JAAR!

slikkerveer-is-100-jaar

Geplaatst op: 07-10-2020

Slikkerveer is jarig! De vereniging bestaat vandaag exact 100 jaar en dat geeft uiteraard alle aanleiding om er een feestelijke dag van te maken.

Maar helaas. Wat een groot feest had moeten zijn, wordt helaas door alle maatregelen een ingetogen viering. Er zijn vanavond twee recepties voor genodigden. Tussen 17.00-19.00 ontvangt het bestuur diverse vertegenwoordigers van onze Ridderkerkse zusterverenigingen, gemeente, politieke partijen en de KNVB. Om 20.00 uur start een tweede receptie voor ereleden, leden van verdiensten, oud-voorzitters, leden van de jubileumcommissie en schrijvers en sponsors van het jubileumboek. Deze tweede receptie staat vooral in het teken van de presentatie en de overhandiging van het lijvige jubileumboek.

Het bestuur van Slikkerveer feliciteert de leden, de vrijwilligers, de sponsoren en iedereen die Slikkerveer een warm hart toedraagt met deze fantastische mijlpaal! Het is onze grote wens dat wij later in dit jubileumseizoen het jubileum alsnog met alle leden kunnen vieren.