Slikkerveer in winterstop naar Barcelona

slikkerveer-in-winterstop-naar-barcelona

Geplaatst op: 29-12-2019

Op vrijdag 3 januari vertrekt de selectie sv Slikkerveer naar Barcelona voor het jaarlijkse trainingskamp. Hoewel Barcelona pas één keer eerder de winterse bestemming was, is de Spaanse bodem inmiddels erg vertrouwd voor de Ridderkerkers. Sinds jaar en dag belegt Slikkerveer in dat land haar trainingskampen. Ook het bestuur en een gezelschap van De Vrienden van Slikkerveer reizen mee.

Er wordt met gemixte gevoelens teruggekeken op de eerste seizoenshelft. Wedstrijden in de bovenste regionen werden weliswaar gewonnen. Maar tegen DHL werd voor het eerst sinds april 2018 op het eigen Reijerpark verloren. Na de winterstop gaat de ploeg van André Stafleu op jacht naar de koppositie. Om de daad bij het woord te voegen kan de naaste belager van Full Speed en Charlois dan direct aan de slag. Eerst komt Full Speed op bezoek, daarna staat de uitwedstrijd tegen sv Charlois op het programma.