Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer in Oudheidskamer | sv Slikkerveer

Slikkerveer in Oudheidskamer

Geplaatst op: 18-08-2014

De Ridderkerkse nationaal kampioen turnen op de meerkamp Bart Deurloo opende afgelopen vrijdag de nieuwe wisseltentoonstelling in de Oudheidkamer met als titel ´Ridderkerk en zijn sportverenigingen´.  Ook sv Slikkerveer is één van de dertig deelnemende verenigingen uit Ridderkerk, die aan deze tentoonstelling deelneemt. Bart Deurloo, die zelf zijn eigen sportcarrière begon bij OKK Ridderkerk is al weer volop aan het trainen voor de wereldkampioenschappen turnen in Nanning in China later dit jaar. Na een introductie van bestuurslid Ton Remans van Stichting Oud Ridderkerk en de samensteller van de expositie Tiny Bekkers, was het de buurt aan Bart Deurloo om de ´oude´ Jacques van der Linden Bokaal van het Ridderkerk Toernooi voetbal op zijn plekje in de expositie te zetten. Hiermee werd de tentoonstelling officieel geopend en kon het aanwezige publiek genieten van een nieuwe expositie over de Ridderkerkse sportverenigingen.

Naast het oude materiaal uit het verleden is ook te zien hoe de verenigingen er nu voor staan in een film gemaakt door Wessel Dekker.  Deze film ging na de opening ook in première en wordt dezer dagen ook uitgezonden via RTV-Ridderkerk.
De expositie ‘Ridderkerk en zijn sportverenigingen’ is tot 20 september te bezichtigen op woensdag-, donderdag- en zaterdagmiddag, van 13.30 tot 16.30 uur en op vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 uur. De Oudheidkamer is gevestigd aan de Kerksingel 26 in Ridderkerk.