Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Slikkerveer in de dubbele cijfers tegen DHZ: 10-0

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-03-12 Slikkerveer - DHZ>

Geplaatst op: 12-03-2017

Op een zonnig sportpark Het Reijerpark trad Slikkerveer aan tegen het laaggeklasseerde DHZ. Meteen al in de openingsfase zette de ploeg van trainer Danny Wijnstekers druk op de tegenstander. In de tweede minuut was Ruben Silva Lopez al dichtbij de openingstreffer, maar zijn inzet stuiterde tegen de paal weer terug het veld in. Een minuutje later was Rick Drenth net te laat om oog in oog met Mohamed Lamrini binnen te werken. Daarna kwam ook DHZ er een enkele keer uit, zonder dat het echt gevaarlijk werd. In de 17e minuut zette Mike van Dongen goed door de linkerflank richting achterlijn. Zijn voorzet op Jair Umarella bij de tweede paal was op maat, maar de inzet werd door Lamrini met de voeten gestopt. Daarna volgde er uit de corner meteen nog een kans voor Casper Gerritse, maar zijn schot ging net over. Slikkerveer bleef daarna goed het doel van DHZ zoeken. In de 24-ste minuut kopte Cas Leenders een vrije trap van Romano Niamut in de handen van Lamrini. Een minuut later kapte Romano Niamut keeper Lamrini al uit, maar kon een verdediger nog net redding brengen. In de volgende aanval schoot Ruben Silva Lopez verrassend hard en laag richting eerste paal, maar Lamrini voorkwam wederom een treffer. In de 28-ste minuut moest Lamrini wel capituleren. Mike van Dongen speelde Steven van Dongen aan op de rand van de zestien, die na een kapbeweging in de verre hoek schiet: 1-0. Twee minuten later kon Lamrini weer wel redding brengen op een inzet van Casper Gerritse. Ook de inzet van Jair Umarella kon door Lamrini met zijn voeten worden gered. In de 38-ste minuut slalomde Ruben Silva Lopez door het centrum langs een paar tegenstanders, maar leek zijn aanval gestuit op de laatste verdediger. Gelukkig kon Ruben de bals in tweede instantie alsnog meenemen richting het doel en in de verre hoek binnenschieten: 2-0. Op slag van rust werd het zelfs nog 3-0. Jair Umarella werd op de rechterflank diep gestuurd en met een schot in de verre hoek bepaalde hij de ruststand op 3-0.

Na de thee werkte Slikkerveer aan het doelsaldo. Meteen al in de 47-ste minuut spurtte Ruben Silva Lopez zijn tegenstander er op snelheid uit en schoot onder de keeper door de 4-0 binnen. In de 53-ste minuut doorzag Casper Gerritse slecht uitverdedigen van DHZ en lobte meteen over doelman Lamrini heen de bal in de touwen: 5-0. Precies na een uur spelen maakte Romano Niamut de 6-0. Op een breedtepass van Robert Kosten zorgde Ruben Silva Lopez met een overstapje voor voldoende verwarring, waarvan Romano Niamut profiteerde met een prima inzet via de binnenkant van de paal. In de 67-ste minuut scoorde Rick Drenth in het centrum van de aanval de 7-0 op aangeven van Robert Kosten. Slikkerveer wilde voor de dubbele cijfers gaan en creeerde meer kansen. Een eerste inzet van Steven van Dongen werd door een verdediger nog net naast gewerkt en een schot uit de tweede lijn werd op de doellijn door Karzazi gered. Ook Cas Leenders leek op weg naar een treffer, maar bij zijn schot op doel raakte hij de bal niet vol genoeg. In de 80-ste minuut viel de 8-0 letterlijk uit de lucht. Iwan Tewelde was op de rechterflank mee naar voren gekomen en twijfelde tussen een voorzet en een schot, maar het werd het laatste en die ging er in de verre hoek nog zeer fraai in ook. In de 88-ste minuut was het Ruben Silva Lopez die de 9-0 aantekende uit een schot vanaf de rand van de zestien. Een minuut later werd het de door Slikkerveer gehoopte 10-0. Ruben Silva Lopez kwam door op de linkerflank tot aan de achterlijn en legde terug op Robert Kosten, die zich niet bedacht en in de verre hoek binnenschoot.


,,In de rust hebben we het doel voor de tweede helft bepaald, want in de eerste helft kregen wel al zoveel kansen. Dat het dan lukt om dubbele cijfers te halen is natuurlijk geweldig’’, aldus trainer Danny Wijnstekers na afloop.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Cas Leenders, Kenchi Orcadio (46 – Valerio Vers), Mike van Dongen, Romano Niamut (67 – Dijmon Tewelde), Rick Drenth, Casper Gerritse, Jair Umarella (57 – Robert Kosten), Steven van Dongen, Ruben Silva Lopez.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x