Slikkerveer heeft plaats voor meisjes

Geplaatst op: 23-08-2015

Voetbalvereniging Slikkerveer gaat de nieuwe competitie in met twee meisjesteams, maar kan voor beide teams nog wat versterking gebruiken. Zowel voor het team MB1 als voor de MC1 kunnen meisjes van 12 tot en met 17 jaar zich aanmelden. Het komende seizoen zal worden aangetreden door een enthousiaste groep met een grote technische staf. Naast extra speelsters kunnen ook extra sponsoren zich aanmelden.

Meisjes die interesse hebben kunnen zich aanmelden tijdens de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 19.15 uur. Ook zijn er nog aparte keeperstrainingen op de woensdag en de wedstrijden worden gespeeld op de zaterdag.

Voor aanmelden of vragen kunnen geïnteresseerden terecht bij de coördinator meisjes Slikkerveer, Angelique Smits Schouten, die bereikbaar is via email: coordm@svslikkerveer.nl.