Slikkerveer heeft meeste teams in competitie

Geplaatst op: 25-10-2016

Slikkerveer, Berkel en Spartaan’20 zijn de grootste stijgers qua elftallen in KNVB-verband in de regio. De drie verenigingen konden tien procent meer elftallen aan de competitiestart brengen. Bij Slikkerveer is dat zelfs 11,90%, waarmee het op de 27-ste plaats staat qua vereniging. Clubs met de meeste teams in competitie zijn nog altijd Nieuwerkerk en Barendrecht met 94 teams.

Slikkerveer is de grootste vereniging van Ridderkerk met 47 teams in competitieverband. RVVH, Rijsoord en Bolnes  hebben respectievelijk 38, 37 en 10 teams actief. De groei bij Slikkerveer zit hem met name in de jeugdafdeling, waarbij ook aandacht is voor het meidenvoetbal en voetbal voor kinderen met autisme. Recent werd zelfs nog een 48-ste team aangemeld bij de KNVB, dat in actie zal gaan komen als F7 / JO09-7.

Voor het complete overzicht: Klik hier