Slikkerveer heeft extra plaats voor meisjes

slikkerveer-heeft-extra-plaats-voor-meisjes

Geplaatst op: 26-01-2015

Door de aanwas van nieuwe leden in de loop van dit seizoen is Slikkerveer de voorjaarcompetitie gestart met drie meisjesteams. Met name in de leeftijd van elf tot en met veertien jaar zijn er weer extra plaatsen voor meisjes, nu er naast de MC1 ook een meisjes D-team is geformeerd. Landelijk is het dames en meidenvoetbal niet meer weg te denken uit de competities van de KNVB. Zeker nu deze zomer Nederlands damesteam voor het eerst ook zal gaan acteren tijdens de WK.

Naast de al genoemde MC1 en D-team heeft Slikkerveer ook nog een meisjesteam bij de A-junioren en spelen er bij de jongste pupillen ook diverse meisjes in de E- en F-teams. Er wordt getraind op de dinsdag- en donderdagavonden om 18.00 uur. Meisjes die nog geen lid van een vereniging zijn en het leuk vinden om te gaan voetballen kunnen altijd een keertje gratis meetrainen en meteen kennis maken met de andere meisjes, de begeleiding en de vereniging sv Slikkerveer.