Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer F5 strikes again! (4-1 winst op NBSVV F2) | sv Slikkerveer

Slikkerveer F5 strikes again! (4-1 winst op NBSVV F2)

Geplaatst op: 01-02-2014

De laatste weken zit de sfeer langs de lijn op de vroege zaterdagochtenden er goed in. De ouders van de voetballers uit de F5 worden steeds enthousiaster en luidruchtiger; de trainingsarbeid van de kids van het afgelopen half jaar begint vruchten af te werpen!

In de bekerwedstrijden aan het begin van het seizoen bleef de sfeer ondanks de soms stevige nederlagen met dubbele cijfers er prima inzitten, maar daarvoor was wel flink wat koffie en relativeringsvermogen nodig. Het gaat om het spelletje maar af en toe een doelpuntje is ook wel leuk natuurlijk. Maar tijden veranderen!!

Trainer Frank heeft er met veel enthousiasme en pittige trainingen voor gezorgd dat er in de laatste maanden leuke progressie te zien is. Aan het begin van het seizoen ouderwets kluitjesvoetbal, nu in de competitie wordt er lekker overgespeeld en gezocht naar vrije spelers. En met resultaat. Afgelopen zaterdag werd zelfs de vierde overwinning op rij geboekt, thuis tegen NBSVV. De mannen uit Nieuw Beijerland kwamen al met knikkende knieën naar t Sliknest, thuis hadden ze al met 3-6 klop gehad van onze kids in rood en zwart. Al snel in de eerste helft maakte ze nog een hoopvolle 0-1 maar daarna kwam het F5 motortje goed op gang. Goals van Tim en Jelmer in de eerste helft en Ricky en Jesper in de tweede brachten de punten waar ze hoorden; in de tas van Slikkerveer F5. Ondertussen in een paar weken ook nog opgeklommen van de 8e naar een keurige 4e plaats in de competitie. Kletsnat van een wedstrijd in de stromende regen was het tijd voor taart in de kleedkamer!

Het is fantastisch om de jongens en meiden zo lekker te zien voetballen! Gelukkig sluiten ze zich goed af voor hun luidruchtige vaders en moeders langs de lijn. ‘Ik luister alleen maar naar Frank hoor pap’. En zo is het. Laat ons maar kletsen. En genieten.

CHRISTIAAN DE ROODE