Slikkerveer F5 sluit een mooi seizoen af!

1-0

Geplaatst op: 17-06-2014

Met de drie toernooien in Capelle, Dordrecht en ’t Sliknest nog in de benen sloot Slikkerveer F5 het seizoen afgelopen weekend af met een uitputtende survival in Rucphen. Iets minder vroeg dan normaal (wel handig na de kraker NED-SPA) maar toch 1300 sharp aantreden en met trainer Frank richting het survivalbos. Daar werden de spelers behoorlijk snel in het gareel gebracht; opstellen in rijen van 2, gevechtspakken aan en luisteren naar de drill masters.

De middag werd in twee groepen gestreden op afmattende onderdelen als touwtrekken, spijkerbroekhangen, touwbaan, stormbaan en paintball schieten. Ook Frank heeft weer wat technieken bijgeleerd: vooral op het gebied van ordelijkheid en hoe die te handhaven. T lukte alleen Ricky om te ontsnappen aan de druk van de Gelegenheidsgeneraal. Zijn sprintje in de achtervolging liet de 100 kg gevechtsmachine vol tegen de grond klappen. Die was een stuk rustiger de rest van de middag.
Jelmer ontpopte zich als de Rambo van het team, jammer dat hij volgend jaar naar de E-tjes vertrekt. Na twee uur buffelen mochten de pakken uit en stond de discobus van de vader van Stan weer klaar om de spelers naar de BBQ te rijden. In de tuin van Jesper aangekomen is er, want ja dat herstel gaat snel, eerst nog even een potje gevoetbald. Toen de rooksignalen sein ‘BBQ gereed’ aangaven was de club snel stil en werd er flink aangevallen op de hamburgers, sate met dito saus en wat minder op de sla. Ouders waren inmiddels ook aangekomen en zo werd het toch nog gezellig!!

Nog een paar weekjes, tentenkamp weekend en we zullen heus nog wel een potje vaders tegen de F5 spelen, maar dan komt toch echt die zomerstop eraan. Helaas. Iedereen lekker thuis doortrainen, beetje vakantie vieren en dan volgend seizoen weer knallen!
Frank dank voor je inspanningen, trainingsarbeid en de goeie sfeer!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x