Slikkerveer F4 viert kampioensfeestje

slikkerveer-f4-viert-kampioensfeestje
Bekijk alle foto's van: 2013-05-25 Slikkerveer F4 - Nw Lekkerland F3>

Geplaatst op: 25-05-2013

Slikkerveer F4 vierde zaterdag 25 mei 2013 haar kampioensfeestje. In de wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland F3 werd ook maar liefst met 15-0 gewonnen. De ploeg van trainers Ton Hoogvliet en Martin van den Breevaart en spelers Colin de Ruijter, Genius Bonifacia, Donny Ursepunny, Milan Lambermont, Sam van den Breevaart, Senna de Ruijter, Tonny Hoogvliet, Twan Heester, Wahik Hatunian en Prince Bonifacia speelden een prima wedstrijd, waarbij ook de tegenstander er een zeer sportief duel van maakte. Bedankt daarvoor. Uiteraard werd er na afloop volop gefeest, met confettie, bekers en na afloop wat lekkers in de kantine. Maar het leukste was ongetwijfeld het moment dat de sproei-installatie op het hoofdveld aanging, zodat iedereen ondanks het stralende zonnetje een nat pak haalde.