Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer F1 wint van SJO PFC-Bernisse F1 met 8-2 | sv Slikkerveer

Slikkerveer F1 wint van SJO PFC-Bernisse F1 met 8-2

slikkerveer-f1-wint-van-sjo-pfc-bernisse-f1-met-8-2
Bekijk alle foto's van: 2013-04-13 Slikkerveer F1 - SJO PFC-Bernisse F1 8-2>

Geplaatst op: 15-04-2013

Met nog 17 dagen te gaan tot de troonswisseling en met een gevoel dat de lente in aantocht is wat niet aan de temperatuur te merken was begonnen onze jongens aan de warming-up. De tegenstander van vandaag was inmiddels gearriveerd en de supporters langs de kant gingen vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet.

De tegenstander “Bernisse” heeft vrijwel dezelfde kleuren als Slikkerveer, waardoor onze jongens vandaag in het groen moesten spelen. Hier was door de jongens nog niet op getraind, waardoor de in de eerste helft elkaar niet gemakkelijk konden vinden. Dit resulteerde in de eerste helft tot wat verwarringen. Ze speelden de bal naar de rode kleur in plaats van de groene. Lieten de rode shirts doorlopen en dachten dat ze de bal terugspeelde naar onze keeper. Zo stonden onze jongens elkaar te verdedigen en liepen achter de verkeerde aan. Dit resulteerde in een 0-2 achterstand toen eindelijk de scheidsrechter affloot voor de eerste helft en de supporters vol ongeloof een warm drankje gingen halen.

Waarschijnlijk hebben de trainers in de rust uitgelegd dat we vandaag naar de groenen moesten spelen. Want voordat alle toeschouwers nog het besef hadden dat de 2e helft was begonnen( Ze stonden nog in de kantine zich af te vragen hoe deze eerste helft had kunnen gebeuren) scoorde onze jongens de 1-2. Supporters begonnen er weer in te geloven en onze jongens voetbalde weer zoals we van ze gewend waren. Op een gegeven moment leek het wel of de tegenstander niet op het veld stond en zij moesten dan ook toezien dat het gelijk werd. Hierna werd dan ook de tegenstander van het veld gespeeld. Voor de supporters was napraten zinloos. Even met de ogen knipperen en je had een doelpunt gemist. De ene aanval na de ander de een nog mooier dan de vorige. 3-2….4-2….5-2…..6-2….7-2. Toen we dachten dat het klaar was werd het toch nog 8-2! En dat na een achterstand van 0-2.

Kevin, Silke, Thomas, Roderick, Daniel, Jeremy, Rick, Scott, Mike en de trainers.
Gefeliciteerd met deze overwinning en de teamprestatie!

Een supporter.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x