Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer F1 wint bij DVV09 F1 met 1-6 | sv Slikkerveer

Slikkerveer F1 wint bij DVV09 F1 met 1-6

Geplaatst op: 08-04-2013

Zaterdag 6 april vertrokken we in de vroege ochtend naar het altijd gezellige Dirksland. De lente liet zich ook op deze gure morgen niet zien dus onze mannetjes waren warm aangekleed met leggings en handschoentjes. Theo had een nieuwe warme up bedacht, konijnenjacht. Helaas vond het konijn dit minder leuk en werd gered door Alexander. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander was moeilijk geweest en enigszins zenuwachtig gingen we de wedstrijd in (de ouders dan wink). Meteen de eerste minuut pakte DVV de aanval maar Kevin was alert en wakker en stopte de bal. De tegenstander maakte het onze verdediging erg moeilijk met twee grote spelers voorin maar mijn complimenten er werd uitstekend verdedigd. In de  2de min kwam de eerste corner, Mike schoot de bal richting doel waar Scott probeerde met zijn hoofd een doelpunt te maken. Helaas. Meteen daarop een snelle uitbraak van DVV en Silke, Scott en Kevin moesten alles uit de kast halen om de aanval te stoppen. Uiteraard goed gelukt door onze kanjers. De bal werd uitgetrapt en belande bij Danijal die niet aarzelde en de bal richting doel DVV bracht en meteen scoorde 0 -1. Over en weer werd er goed aangevallen waarbij in de eerste helft vooral DVV aan de bal was en Slikkerveer goed verdedigingswerk liet zien. Een uitbraak van Mike samen met Thomas eindigde helaas niet in de doelpunt. Een tweede corner van Mike bracht de stand ook niet eentje hoger. Nee het was DVV die in de 12de  min de stand op 1-1 bracht. Bij het verdedigen botste Thomas tegen de paal, na een korte wissel heeft deze bikkel gewoon verder gespeeld. In de 13de min kreeg Slikkerveer weer een corner die via Mike bij Silke terecht kwam die een mooi afstandsschot scoorde 1-2. Er volgde nog wat mooie aanvallen en Roderick maakte bijna 1-3. Ook een samenspel van Danijal en Mike gaf niet een verdere voorsprong. Net voor rust scoorde Mike gelukkig de 1-3.

Tweede helft
In de tweede helft mocht Rick mee doen en meteen in de 4de min scoorde hij mooi schot recht voor het doel 1-4.  In de tweede helft was DVV minder aan de bal en waren de twee sterke spelers onder controle van onze verdediging. Een corner van Mike leek in het doel te gaan maar was helaas naast. Over en weer waren er nog een paar spannende aanvallen maar Scott, Mike en Jeremy wisten niet de bal achter de keeper te krijgen. In de 9de min kwam Rick weer met een mooi aanval en scoorde 1-5. DVV gaf zich nog niet gewonnen en maar Kevin stond goed te keepen en stopte de bal. De uittrap van Kevin kwam via DVV buiten de lijnen. Scott mocht de bal ingooien en Rick en Roderick gingen voor de aanval richting doel DVV. Helaas werd de bal onderschept door DVV en gingen ze richting doel Kevin. Maar onderweg kwamen ze Silke tegen en die bracht de bal weer aan de ander kant. Danijal, Roderick en Rick kregen zo de kans om via mooi samenspel de aanval richting doel DVV te brengen. Rick kon nog een keer op doel schieten maar helaas naast. Silke, Thomas en Roderick speelde vervolgens ook zo mooi samen maar helaas ook zonder doelpunt. In de 17de min kwam er weer verandering in de stand. We kregen onze eerste strafschop, Thomas scoorde deze heel mooi 1-6. De laatste minuten van de wedstrijd tikten weg en een kopbal van Scott bracht de stand bijna nog op 1-7 maar helaas. We gingen tevreden douchen met een mooi uitslag. Op naar het kampioenschap!!