Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer F1 - Rozenburg F1 | sv Slikkerveer

Slikkerveer F1 - Rozenburg F1

Geplaatst op: 15-12-2012

Deze zaterdag stond een spannende wedstrijd op het schema voor onze pittige mannetjes. Het duel om de eerste plaats. Ter voorbereiding hebben we ze volgestopt met pannenkoeken met slagroom en natuurlijk moesten ze van Theo extra vroeg naar bed.
Uitgerust maar toch met enigszins bleke neusjes begonnen de heren aan de wedstrijd. Het weer was ons goedgezind, droog wel een beetje koud maar dat mocht de pret en spanning niet drukken.
In de eerste minuten van de wedstrijd zaten we er meteen strak in, de bal die onderschept was door Rozenburg werd snel weer terug veroverd en Rick zette de eerste aanval in. Helaas werd hij van de bal gelopen en rozenburg deed een poging bij ons doel te komen. Gelukkig stond daar onze Silke goed te verdedigen en de bal was weer van ons. Danijal en Mike gingen als een speer richting het doel van Rozenburg maar helaas was de voorzet te hard en mocht de keeper van Rozenburg uittrappen. Gelukkig kwam deze bal niet ver en kon Slikkerveer nadat de bal over de lijn was geweest een ingooi doen. Via Silke kon Rick starten met zijn tweede aanval die eindigde helaas in een sprongbal. Waarschijnlijk waren onze mannetjes toch net iets te zenuwachtig want veel aanvallen eindigden bij de keeper van Rozenburg. In de 5 e min van de wedstrijd was de eerste corner voor Rozenburg, deze leidde niet tot een doelpunt maar gaf slikkerveer weer de kans om uit te breken. Danijal ging er als een speer vandoor, maar helaas zonder een bal richting doel. En zo ging het nog een paar keer, mooie uitbraken van Danijal en Rick maar helaas net even te hard richting doel.
In de 11 min kreeg Rozenburg zijn eerste echte kans maar natuurlijk werd er weer goed verdedigd door onze mannen in de achterhoede. De bal werd onderschept en Danijal rook zijn kans, die eindigde in een corner.
In de 12e min was er een ingooi voor Rozenburg maar echt dicht bij het doel zijn ze niet gekomen, Silke verdedigde goed. Danijal en Rick deden nog een verwoede poging om een doelpunt te maken. Rozenburg startte weer een nieuwe aanvals poging maar stuitte dit keer op Jeremy die samen met Scott in de wedstrijd was gekomen.
In de 13e min werd het even goed spannend en kon Rozenburg zijn eerste schot op doel geven maar natuurlijk stond Kevin daar en kon de bal stoppen. Na de uittrap kwam de bal bij Roderick, die op Rick speelde en deze had een mooie uithaal richting doel. Helaas was de keeper van Rozenburg wakker en stopte de bal.
In de 16e min had Rozenburg nog wat energie voor een aanval maar ook deze werd weer gestopt door Kevin. Zo kwam de bal weer in de aanval van Slikkerveer en konden Rick en Mike weer richting doel van Rozenburg. Helaas leidde dit niet tot een doelpunt en kon Rozenburg weer naar de andere kant met de bal. Die wisten nog een corner uit deze aanval te slepen maar Silke stond op de juiste plaats en Rick ging weer uit de start blokken voor zijn zoveelste aanval. Helaas kwam de bal naast het doel en de onderschepping kon ook Scott de bal niet in het doel krijgen.
De minuten tikken weg en het zou toch zonde zijn om met nul nul de rust in te gaan, zeker met zoveel kansen van Slikkerveer. Zij waren echt de betere partij hier. In de laatste paar minuten steeg de spanning, rozenburg had nog wat verrassinkjes in petto maar Kevin en Thomas waren nog scherp. Bij een botsing lagen twee spelers van slikkerveer op de grond en doordat de scheids liet doorspelen was er even verwarring en bijna een tegendoelpunt. In echt de laatste minuut van de eerste helft was het dan eindelijk zover met een mooie combinatie tussen Mike en Rick, kon die laatste met afstandsschot het eerste doelpunt verzilveren. En met een goed gevoel gingen we de rust in.
Tweede helft.
In de tweede helft gingen we meteen goed van start, de eerste aanval van Rozenburg werd meteen om zeep geholpen en Mike en Scott zochten het doel van de tegenstander weer op maar helaas zonder doelpunt. Rozenburg ging weer in de aanval maar stuitte op onze keeper Kevin.
Er volgde weer een uitbraak van Slikkerveer, via Thomas kwam de bal bij Roderick maar Rozenburg onderschepte de bal weer gelukkig bleef de stand 1-0. Tenminste voor even, want in de 8e min was daar opeens Rick met een mooie aanval en een nog mooier schot op doel 2-0.
Rozenburg mocht de uittrap nemen die kwam over de zijlijn, na een inworp van Rozenburg kregen ze ook nog een corner. Deze werd mooi hard over geschoten zodat er geen gevaar voor het doel ontstond. Helaas belandde bal snel weer bij Rozenburg en hadden ze zowaar een kans op doel maar daar stond........natuurlijk Kevin.
In de 10 min werd de stand nog beter voor ons, Danijal maakte een mooi doelpunt 3-0. De overwinning kwam in zicht. Maar we moeten nog 10 min spelen en Rozenburg geeft niet op. Jeremy stopte nog een aanval en via Silke kwam de bal weer bij Danijal. Helaas voor ons verdedigde Rozenburg erg goed en kregen zij de bal weer in bezit en kregen ze ook in de 11 min een corner. Het schot op doel eindigde in de handen van Kevin en via zijn uittrap konden Rick en Danijal de aanval weer in. Jeremy kreeg nog een mooie kans maar de voorzet was iets te hard om zijn voet er onder te krijgen.
Rozenburg gaf zich nog niet gewonnen maar kon toch niet onze sterke verdedigers heen, Silke en Thomas hielden de boel goed dicht. Mike, Danijal en Rick zetten nog een mooie aanval op maar die bal werd gestopt door de keeper. Zowel Rick als Jeremy probeerde nog een bal in het doel te krijgen maar uiteindelijk was het Rozenburg die in de 18 min nog een doelpunt maakte. Dit was even een tegenvaller maar met nog 1 min te spelen geen echt gevaar.
De wedstrijd eindigde in een mooie 3-1 overwinning en we kunnen weer trots zijn onze mannetjes. Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn we met 15 punten niet meer in te halen......en staan we mooi aan kop!!!!
Nu hebben de mannen even rust en kunnen ze in het nieuwe jaar weer met een goed gevoel verder.
TrudySliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x