Slikkerveer F1 - OVV F1

Geplaatst op: 03-11-2012

3 november 2012
Na de huldiging van het bruidspaar en de omkleedpartij, doordat een anonieme sponsor die broekjes en shirts voor het gehele team heeft aangekocht kon de wedstrijd beginnen.

Vanaf de aftrap die OVV mocht nemen zetten de jongens van F1 de tegenstander onder druk.
Dit resulteerde in 2 mooie afstandsschoten van Mike die de keeper van OVV er wonderbaarlijk uithaalde.

In de 10e minuut na goed doordekken op de tegenstander en een mooie aanval gaf uiteindelijk Daniel de bal voor vanaf de rechterkant, zodat Jeremy de bal met rechts op het doel kon schieten en deze buiten het bereik van de keeper binnenkant paal in het doel ging.
1-0 Slikkerveer.
Na de aftrap van OVV waren de jongens het doelpunt nog aan het vieren, waarna OVV opeens voor het doel stonden en de bal achter Kevin in het doel schoten..................................
Dit doelpunt werd gelukkig afgekeurd, doordat de bal over de zijlijn was gegaan en het een ingooi was voor Slikkerveer.

Door dit voorval stonden de jongens direct weer op scherp wat resulteerde in een aantal doelpogingen en afstandsschoten van Mike,Silke en Jeremy, waarbij telkens de keeper van OVV in de weg lag.
In de 15e minuut werd via een uitbraak van OVV eindelijk onze eigen keeper getest.
Kevin pakte de bal klemvast en zette het spel voort met een mooie uittrap.

In de 18e minuut na een vrije trap van Silke , waren er kansen voor Daniel, Rick en Silke zelf.
Bij elke poging zat de keeper van OVV er weer tussen, waardoor Slikkerveer de zege nog niet kon veiligstellen.
Op jacht naar de 2-0 waren er gedurende de laatste periode van de eerste helft nog kansen voor Roderick, Daniel en Jeremy.
Wat de jongens ook deden bij elke poging lag de keeper in de weg.
Uiteindelijk floot de scheidsrechter en konden de jongens hun rust pakken.

Na het fluitsignaal van de scheidsrechter begon de 2e helft.
Het begin was een beetje rommelig ,maar na een aantal minuten begonnen de jongens hun draai weer te vinden. Door uitstekend doordekken van Thomas en Scott op het middenveld kon Mike met links uithalen op het doel en net als in de 1e helft lag die de keeper van OVV weer in de weg.
Gedurende de 2e helft waren er nog een aantal kansjes voor Slikkerveer, waarbij Silke over schoot en Mike met een mooi schot op doel die er net niet inging.
In de 13e minuut was daar plotseling OVV met een grote kans, maar door een mooie redding van Kevin bleef Slikkerveer op voorsprong.
Na de voortzetting ging Rick op rechts ervandoor en na mooi combinatievoetbal met Scott en Daniel kon Mike op het doel knallen. Deze keer was de keeper kansloos, maar helaas ging de bal maar net naast.
In de 17e minuut was daar eindelijk de verdiende 2-0.
Na goed verdedigend werk op het middenveld van Thomas en Roderick kreeg Rick de bal. Na een fenomenale actie zette hij de bal voor en kon Daniel met een harde knal de bal achter de doelman werken.
Hierna kwam de 2e zege van deze competitie niet meer in gevaar.
Alle spelers zaten(dankzij het coachen van de trainers) bovenop de tegenstander.
In de laatste fase van de wedstrijd waren er nog een aantal kansen voor Slikkerveer.
Maar pas nadat Kevin de bal had uitgeschoten en Rick goed doorloopt op de bal kan Roderick de 3-0 in het netje schieten.
Vlak na de 3-0 fluit de scheidsrechter de wedstrijd af.

Jongens en trainers: Gefelicteerd met jullie 2e competitiezege .

Een supporter.