Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer F1 is kampioen | sv Slikkerveer

Slikkerveer F1 is kampioen

Bekijk alle foto's van: 2013-05-01 Slikkerveer F1 - Pelikaan F3>

Geplaatst op: 01-05-2013

Op woensdag 1 mei 2013 was het dan zover. De spelers en trainers van Slikkerveer F1 mochten na afloop van de ruim gewonnen wedstrijd tegen Pelikaan eindelijk het kampioenschap vieren. Ze werden allemaal stuk voor stuk gehuldigd door het wedstrijdsecretariaat, jeugdbestuur en bestuur van Slikkerveer, waarna de champagne rijkelijk vloeide en het feest pas echt kon worden ingezet.

Hieronder het verslag van de vaste verslaggever van F1:

SLIKKERVEER F1 KAMPIOENSWEDSTRIJD TEGEN PELIKAAN F3 UITSLAG 9-1 (1 mei 2013)
Voorspelling van Ronald Kreek: 6-2 voor slikkerveer

Eindelijk is het dan zo ver de mannen mogen aantreden om vriendschappelijk tegen F3 van Pelikaan te spelen, die ook net kampioen zijn geworden, wel eens waar in de 1e klasse. Veel familie en toeschouwers zijn meegekomen om de kampioenen van slikkerveer in actie te zien. De hele omtrek van het veld staat vol. Juichende en gillende supporters, opa’s oma’s tantes ooms alles is compleet voor een lekkere wedstrijd. Het hele balkon hangt vol met spandoeken, gemaakt door de ouders van de kinderen.
De jongens komen toch wat gespannen het veld op, zoveel publiek is toch ff wennen, maar zodra de aftrap is genomen, gaan de mannen meteen los. De mannen komen al de 2de minuut op voorsprong met 1-0 dan word het enkele doelpunten regen waar alle spelers bij betrokken zijn, uitblinkers eigenlijk allemaal, het was meer een Barcelona elftal wat er stond, (in goede tijden wel te verstaan) zodra ik een doelpunt aan het opschrijven was, viel de volgende al, zo snel.

De 3de minuut 2-0.
De 5de minuut 3-0
De 8e minuut 4-0
De 9e minuut 5-0
De 13de minuut 6-0

Het was echt eenrichtingsverkeer. Slikkerveer is geen moment in de problemen geweest, het was eigenlijk een makkie. We gingen dan ook de rust in met 7-0.

De keeper van Pelikaan schoot constant uit door het midden waardoor Slikkerveer de bal makkelijk kon onderscheppen. Dan kijken wie van de mannen vrijliep en dan scoren. De coach van Pelikaan moet echt wel een goede speeche hebben gehouden in de rust want de mannen van Pelikaan boden nog goed weerstand in de tweede helft. Theo gooide het roer om en zetten de verdedigers als aanvallers neer, en de aanvallers moesten verdedigen, even wennen natuurlijk want je krijgt echt rare acties van de mannen, maar toch scoorde slikkerveer weer als eerste in de 6 de minuut van de tweede helft 8-0.  3 minuten later word zelf de 9-0 gescoord. De pelikanen hielden het niet meer en werden gedreven door woede om toch te scoren al is het maar voor de eer. Hard tegen hard gingen ze het duel in, met resultaat want ze scoorde toch nog 9-1, mischien ook wel bewust doorgelaten om hun wat hoop te geven. De mannen hielden zich in en sloten de wedstrijd af met 9-1.

Daarna volgde de strafschoppen de op 2 na allemaal in het doel belanden, respect mannen het is heerlijk om jullie zo goed te zien spelen, niemand uitgezonderd jullie hebben het samen gedaan, gefeliciteerd met jullie kampioenschap en dat er nog vele mogen volgen. Balbezit 80% Slikkerveer en 20% Pelikaan. Na de wedstrijd werden de mannen officieel gehuldigd door het jeugdbestuur en het bestuur, een mooie medaille en dan champagne om leeg te spuiten op de trainers. Geweldig vonden de mannen dit, dan het veld op voor de kampioensfoto, super, en het publiek bleef maar juichen. Daarna lekker onder de douche met het hele tenue, na het afdrogen kwam de trainer met het mooie sponsorshirt, compleet met eigen naam en nummer, Slikkerveer F1 kampioen 2012-2013. Daarna na de kantine waar de mannen getrakteerd werden op patat met frikadel en drinken.

Oja Ronald Kreek, iets meer als je voorspeld had, maar dat had je waarschijnlijk al gedacht. Bij deze wil ik onze vaste fotograaf bedanken, Alex Commijs die elke wedstrijd weer voor prachtige foto s zorgt van onze kanjers, bedankt. En Theo en Uhud, op naar de E3 volgend jaar, laten we hopen dat dit elftal zoveel mogelijk bij elkaar kan blijven. Veel succes.

Bedankt Silke, Thomas, Scott, Roderick, Jeremy, Rick, Mike, Kevin en Daniel voor jullie inzet die jullie het kampioensschap brachten. Robert Meuzelaar bedankt als sponsor van dit topteam. Alle ouders die hun vrije tijd opofferen om dit elftal samen te brengen, geniet van jullie beker, jullie sponsorshirt van ENERSYS, het lintje van slikkerveer, bedankt.

Een verslaggever.

Foto´s Alex Commijs: Klik hier

Op een later moment volgt nog een foto-album.