Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer F1 in het nieuw | sv Slikkerveer

Slikkerveer F1 in het nieuw

slikkerveer-f1-in-het-nieuw

Geplaatst op: 10-11-2012

Afgelopen zaterdag mocht Slikkerveer F1 voor het eerst aantreden in het splinternieuw voetbaltenue, dat was geschonken door sponsor Meuzelaar Installatietechniek BV en een tweetal moeders van de spelers. Dit bleek een goede stimulans te zijn voor de wedstrijd, die daarna volgde, want Barendrecht werd met maar liefst 6-0 in de competitie verslagen. Voorafgaande aan de wedstrijd mochten de jongste talentjes van Slikkerveer opdraven voor de foto in de bestuurskamer.

De selectie van F1 bestaat uit de trainers Theo Jagt en Uhud Ollong en de spelers Kevin de Kreek, Silke Vendel, Rick Tromp, Danijal Ollong, Roderick Meuzelaar, Thomas Commijs, Mike Heemskerk, Scott Landuijt en Jeremy Hofman.