Slikkerveer F1 - Binnenmaas F1

Geplaatst op: 27-10-2012

Zaterdagochtend 27 oktober wedstrijd uit tegen F1 binnenmaas. Het weer zit mee de zon schijnt de mannen van F1 slikkerveer hebben er zin in.
Onze 1e wedstrijd in de 2de klasse dus er staat nogal wat op het spel. We willen natuurlijk wel direct een verpletterende indruk achterlaten.

Opstelling
Doel: Kevin, verdediging silke en jeremy, vleugelspeler links mike vleugelspeler rechts rick, middenveld danijal en scott,
Voorin de spitsen roderick en thomas
10.30
De trainers Theo de Jagt en Ohud Ollang zetten danijal en Thomas wissel.
Binnenmaas trapt als eerste af, in de 2de minuut gaat de bal al uit, ingooi voor ons,roderick gooit de bal naar rick die Schiet de bal vanaf de rechterkant voor het doel , maar scott mist jammer.
De uittrap van binnenmaas word onderschept door mike , die geeft een perfecte pass voor het doel op Rick maar die kan net niet de bal raken ,jammer, binnenmaas zet de aanval weer op maar silke (de beer van slikkerveer), stopt de aanval.
Silke schiet naar scott (de draaikolk) dan via jeremy (de wervelwind), pass naar roderick die pass door op scott, maar binnenmaas onderschept de bal, dan komt scott terug en tikt de bal over de zijlijn.
Ingooi binnenmaas, in de 8e minuut worden jeremy en roderick gewisseld. Binnenmaas zet de aanval door Thomas blokt een schot, maar in tweede instantie tikt binnenmaas heel zacht de bal langs Kevin, 1-0 achter.

De koppies gaan meteen hangen, Theo gilt sneller verdedigen kom op slikkerveer, tempo spelen, Kevin schiet de bal ver het veld in, silke wil de bal controleren maar word gruwelijk neergehaald Binnenmaas weet wel hoe ze een man uitschakelen, pijn !!zelfs tranen !!die we bij silke toch eigenlijk niet snel zien, maar silke is een bikkel en kan gelukkig verder spelen.
Thomas schiet de bal met effect voor naar danijal helaas mist hij, op een haar, mike en scott worden gewisseld 10.43. Er volgen wel 4 aanvallen maar de tegenstander stuit iedere keer op Kevin die de bal supergoed klem heeft. De tegenstander verovert weer de bal door simpel de jongens weg te duwen. Dan krijgt silke een schitterende kans om de bal er in te maaien maar schiet in de handen van de keeper. Rick de wervelwind vliegt alle kanten op met de bal vanuit rechts schiet hij zelf op doel, nadat er 4 man heeft gepasseerd word de bal geblokt door de tegenstander helaas. De tegenstander krijgt niet de kans om bij het doel te komen omdat silke weer schitterend verdedigd. 10.50 rick word gewisseld. Roderick kapt de bal af speelt door op Thomas Thomas op jeremy , die verliest de bal, als binnenmaas wil aanvallen is het rust 1-0 achter.

Tijd voor de donderspeech van trainer Theo en Uhud er moet teruggevochten worden, hetgeen waar dit team zo goed in is, moet weer gebeuren, de tegenstander niet laten voetballen. Ook al zijn ze 2 koppen groter wij zijn beter. De spanning is van de koppies af te lezen als onze mannen het veld weer op komen. In de 1e minuut krijgt slikkerveer al 2 kansen maar die worden niet benut.
In de 2de minuut gaat mike alleen op de keeper af maar schiet naast jammer, Kevin schiet uit naar Thomas die schiet door op jeremy, de bal wordt weer onderschept en slikkerveer loopt 1 minuut later tegen een 2-0 achterstand aan, rick komt weer het veld in, danijal en Thomas staan wissel 11.03 dan geeft rick een voorzet op scott die scoort eindelijk 2-1 en door gaan word er van de zijlijn geroepen we zijn er nog niet, de jongens lijken wakker te worden, 3 minuten later schiet mike op danijal die doorloopt en de 2-2 scoort opluchting we hebben nog tijd om de wedstrijd om te zetten in winst.
Binnenmaas blijft komen ze proberen van alles om erlangs te komen, duwen trekken, maar scott schiet de bal over de zijlijn, ze gooien weer in de bal wordt teruggespeeld op de keeper, maar mike ziet dat dit langzaam gaat ,en dat de keeper de bal niet klemvast heeft, hij sprint er naar toe veroverd de bal maar schiet net naast. Goed gezien. 11.10 jeremy en silke worden gewisseld, rick knalt de bal naar voren maar de tegenstander onderschept, de aanval zet door rick pakt voor het doel de bal af,maar word onderuit getrapt, scheidsrechter laat doorspelen rick staat op, weer word hij neergehaald, staat weer op en scoort, 3-2 klasse wat een inzet!!!. Kevin schiet uit, mike pikt de bal op en schiet ineens op het doel, net over, jammer. Binnemaas schiet ver uit, scott onderschept schiet naar midden naar roderick maar de bal valt goed voor binnenmaas, dan komt Thomas die gooit zich met zijn lichaam ervoor bal voor ons,thomas schiet op danijal schiet naar mike, mike geeft de pass voor terug op danijal net naast jammer. Binnenmaas blijft het proberen maar voelt de druk van Slikkerveer toenemen, rick blijft gaan ,(met zijn paardelongen)hij geeft de bal voor op scott , die schiet op danijal en die scoort de 4-2 binnen. trainer Ohud blijft de mannen coachen.
Dan weer een aanval van binnenmaas die eindigt in een corner de bal gaat net over, slikkerveer moet blijven opletten, 11.18 roderick word gewisseld.
Door blijven duwen en door hun lichaam goed te gebruiken krijgt binnenmaas weer de bal de aanval strand bij silke die schiet de bal uit, hoekschop voor binnenmaas, slikkerveer staat niet goed waardoor Kevin geen goed zicht heeft op de bal, binnenmaas scoort snoeihard de 4-3 binnen.

De trainer theo is om te spetteren, hij is niet blij wat is dit nu we zijn er nog niet, kom op doorgaan, de mannen worden weer neergezet en openen de volgende aanval , danijal verliest de bal in het midden binnenmaas gaat via links maar mike onderschept de bal, schiet naar het midden naar silke schiet de bal op Ricky die schiet op Thomas , Thomas schiet naar jeremy maar die verliest de bal, jeremy veroverd de bal weer door tegen de tegenstander aan te schieten,de bal is uit. Mike gooit heel ver in op danijal die draait kapt en schiet naar Ricky, Ricky schiet op silke , silke weer op Ricky die loopt op het doel af, maar schiet in het zijnet, jammer, nog 1 minuut te gaan als slikkerveer wil aanvallen krijgt mike een schop van een tegenstander hij valt de scheidrechter ziet het niet, maar fluit wel, mike word door trainer theo overeind geholpen en kan gelukkig verder, maar het is tijd, slikkerveer wint de eerste wedstrijd met 4-3 een verdiende uitslag weer door het terugvechten in de wedstrijd.

Gezien de wedstrijd moet er sneller op tempo gespeeld worden, meer met het lichaam geduwd worden, en feller op de bal zijn,en druk blijven zetten bij balverlies, dan zijn we onhoudbaar.

Na het penalty schieten volgt de bekende slinger richting de fans, en dan douchen en nog even zingen want silke is 8 jaar geworden, gefeliciteerd.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x