Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer en Wilhelmus delen de punten | sv Slikkerveer

Slikkerveer en Wilhelmus delen de punten

Geplaatst op: 09-05-2016

"Trainer....mag ik alsjeblieft ook een bijnaam?". Aan zo'n smeekbede kun je natuurlijk niet voorbijgaan want de met tranen in zijn ogen bedelende keeper heeft natuurlijk ook recht op een "nickname". Maar dat wordt best moeilijk want welke naam geef je zo'n kerel nou eigenlijk? Aangezien ik er niet uitkom hierbij een oproep naar alle spelers/begeleiders van Jong Slikkerveer: verzin een bijnaam voor onze beul die op dit moment het doel van Jong Slikkerveer verdedigt...ik hoor graag op de eerstvolgende training welke naam er uit de koker komt.

Een duel om des keizers baard, zo zou je deze partij kunnen omschrijven vandaag tegen het eveneens gedegradeerde Wilhelmus, alhoewel....mocht Wilhelmus winnen dan zouden we zomaar op de laatste plaats kunnen eindigen dus wel degelijk iets om voor te strijden. Met maar liefst vier (4!) geschorste spelers en een op vakantie zijnde Silly (Tikker, bedankt voor het vlaggen...) maar weer wel met de twee dakkapelletjes (voor het invullen van de rechter en linkerflank) maakte de bal rond 11.00 uur een eerste omwenteling. Onder een stralend zonnetje (gelukkig had verzorger/vroedvrouw/mental coach/zwachtelspecialist BH factor 30 bij zich...) was de eerste kans voor Slikkerveer maar de boomlange sluitpost wist het afstandsschot van Steve O jr. te verijdelen.

Aanvankelijk hadden de jonkies van coach Ashrul moeite met het harde veld en het hoge gras (kriebelde onder de oksels van Ivar) maar gaandeweg de partij werd een overwicht gecreëerd en diverse kansen dienden zich aan. Even een opsomming: Okézan net naast nadat Just de bal teruglegde, Dil net naast, buitenspelgoal afgekeurd, Xavier net een stapje tekort na pass Dil, Roland met rechts (!) een metertje naast en een kopbal die van de lijn werd gehaald. Tijd voor een bakkie loeihete thee en coach Ashrul wilde maar één ding: vol voor de overwinning gaan en eens een keer drie punten pakken. Flamboyante Beach boy Krissie (werkelijk een oogverblindende outfit...) kwam om wat meer aanvallende impulsen te genereren en deed direct van zich spreken. Dribbelend vanaf de rechterkant was hij een ware plaag voor zijn tegenstander en kregen we een corner te nemen op rechts. Met veel gevoel werd de bal voorgegeven en Steve O. jr. zette zijn knar er vol tegen waardoor de keeper het nakijken had. Walied Walied nam de backpositie over van Reroen (weer geen moeilijke woorden doorgekregen...) en Aaron (van A1) kwam voor de met een gele kaart op zijn zak spelende Mootje. Nog een domme gele kaart (commentaar op de leiding) aan onze kant en de kansjes die zich aandienden konden door Slikkerveer niet omgezet worden in doelpunten.

Ivar kwam ook nog ten tonele en de laatste 10 minuten wilde Ash ook nog zijn steentje bijdragen. En zoals wel vaker dit seizoen kregen we de deksel op onze gok want met een sporadische uitval was het de linkerspits die onze keeper (bijnaam...?) passeerde (serieus, tot dat moment nog niets te doen gehad). Slikkerveer ging massaal op zoek naar de overwinning maar dat was niet zonder risico's. In de allerlaatste minuut toonde onze keeper (....) zijn klasse en pareerde tot tweemaal toe een inzet waardoor we hem (de keeper zonder bijnaam...) dankbaar moeten zijn dat we hier niet met een nederlaag huiswaarts moesten keren. Aanstaande zondag (correctie: maandag) de allerlaatste wedstrijd van het seizoen op ons aller Sliknest tegen Quick '20 die als tweede zijn geëindigd in de hoofdklasse. Zullen we eens een geintje uithalen en deze partij gewoon gaan winnen? Ik ben voor!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x