Let op: Zaterdag 22 september Teamfoto's F7, F9, D5, B1, B2 en M017. Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Slikkerveer en WCR delen de punten: 2-2

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-09-24 Slikkerveer - WCR>

Geplaatst op: 24-09-2017

Voor aanvang van het eerste duel van de nieuwe competitie werd een minuut stilte in acht gehouden voor het overlijden van Slikkerveerder Joop Bode, die afgelopen vrijdag op 71-jarige leeftijd was overleden.

Beide teams komen elkaar de laatste jaren met regelmaat tegen in competitieverband en zijn aan elkaar gewaagd. Dat bleek ook in de openingsfase, waarin de bezoekers meteen in de aanval gingen. Een eerste kans in de vijfde minuut werd nog door Jochem Vlemmings over gekopt. In dezelfde minuut was het Rilgilio Ramsubagh die vrij gelaten hoog in het doel binnen schoot: 0-1. De eerste kans voor Slikkerveer kwam pas in de 20-ste minuut, waarbij een voorzet van Rene Beute bij de tweede paal terecht kwam bij Cas Leenders en Damion Janssen, waarbij de bal via de keeper en de paal weer terug het veld in kwam. In de 29-ste minuut moest Slikkerveer al een eerste wissel toepassen, vanwege een blessure van Valerio Vers, waarvoor Steven de la Rambelje in het veld kwam. Na een half uur spelen kreeg Rilgilio Ramsubagh nog een goede kans voor WCR, maar het schot bij de eerste paal werd goed overgetikt door Mitchel van der Spoel. In de 38-ste minuut maakte Rene Beute uit een goed genomen vrije trap de gelijkmaker: 1-1. Dat was tevens het laatste hoogtepuntje voor de rust in een verder matig duel.

Na de thee kwam Slikkerveer met wat meer elan het veld op. Meteen kreeg Steven van Dongen een opgelegde kans om de ploeg van trainer Danny Wijnstekers op voorsprong te zetten. De vanaf de achterlijn teruggelegde bal van Casper Gerritse werd echter over het doel geschoten. In de 56-ste minuut was het wel raak. Een vrije trap van Rene Beute werd goed ingekopt door Cas Leenders: 2-1. Twee minuten later leek het al weer gelijk te worden, maar Mitchel van der Spoel redde goed in een scrimmage voor zijn doel. Weer even later was raakte Machiel van der Heyden de lat met een afstandsschot. In de 76-ste minuut was het wel raak. Een aanval van WCR over de rechterflank werd voorgezet naar de bij de tweede paal vrijstaande Jeremy van der Ent, die zich niet bedacht en hard binnen schoot: 2-2. Acht minuten voor tijd had Slikkerveer weer op voorsprong moeten komen, maar een vrije trap van Rene Beute werd bij de tweede paal door Casper Gerritse naast gekopt. Vier minuten voor tijd deelde scheidsrechter Vogelenzang nog een directe rode kaart voor WCR-speler Mano Cruden, waardoor Slikkerveer in de slotfase nog in overtal kwam te staan. In de blessuretijd had Kenchi Orcadio nog een levensgrote kans, maar vlak voor het doel schoot hij de bal hoog de lucht in, in plaats van in het doel. Daardoor bleef het 2-2, zodat beide teams in de tweede klasse D starten met een punt. Komende zondag 1 oktober speelt Slikkerveer om 14.00 uur uit in Delft tegen Wippolder.

Opstelling Slikkerveer: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Cas Leender, Kenchi Orcadio, Valerio Vers (29 – Steven de la Rambelje), Rene Beute, Damion Janssen, Steven van Dongen, Rick Drenth (88 – Robert Kosten), Jair Umarella (55 – Rivaldo Rodrigues) en Casper Gerritse.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x