Slikkerveer en TOGB met 2-2 in evenwicht

1-0
Bekijk alle foto's van: 2015-10-04 Slikkerveer - TOGB>

Geplaatst op: 04-10-2015

In het duel van Slikkerveer thuis op het eigen Reijerpark tegen TOGB begon de ploeg van trainer Danny Wijnstekers ogenschijnlijk wat te gemakkelijk aan het duel. In de eerste minuut was de eerste kans al meteen voor de bezoekers, maar het afstandsschot werd goed gepakt door Mitchel van der Spoel. In de zesde minuut deed Slikkerveer voor het eerst iets terug. Een voorzet van Vincent de Jong werd bij de tweede paal ingekopt door Robert Kosten, maar doelman Verkerk pakte de bal uit de lucht. Slikkerveer kwam daarna onder druk te staan. In de tiende minuut was het ook al meteen raak. Een vrije trap werd van dichtbij binnen geschoten door Daley Hilkemeijer: 0-1. Tien minuten later had het al weer gelijk kunnen staan, maar oog in oog met Verkerk schoot Robert Kosten hard tegen de keeper op. Het duel bleef aantrekkelijk voor het aanwezige publiek, dat in het laatste kwartier van de eerste helft een beter spelend Slikkerveer zag. Een afstandsschot van Delano Zeij was een makkelijke prooi voor Verkerk. In de 41-ste minuut was de uit zijn doel komende Verkerk echter kansloos op het lobje van Wesley Oorschot, nadat Robert Kosten de bal prima had doorgekopt: 1-1. Dat was ook tevens de ruststand.

In de tweede helft kwam TOGB weer goed uit de startblokken. Met een aantal reddingen op rij hield Mitchel van der Spoel zijn team op de been en Joey Lems schoot voor TOGB van dichtbij over. In de 61-ste minuut was het wel weer raak voor de bezoekers. Een kort genomen corner werd op de rand van de zestien hard en hoog in de verre hoek geschoten door Mark Vermeulen: 1-2. Daarna golfde het spel weer wat meer over een weer en werd Slikkerveer gevaarlijker. Een vrije trap van Ruben Silva Lopez was een makkelijke prooi voor Verkerk. In de 69-ste minuut had Joey Lems de 1-3 voor het inkoppen, maar de bal ging net over de lat. Een minuut later lag de bal aan de andere kant van het veld wel in de touwen. Een schitterend snel uitgespeelde aanval werd door Steven van Dongen mooi voorgezet op Robert Kosten, die bij de eerste paal de bal snel binnen schoot: 2-2. In de 78-ste minuut zette Kosten zichzelf ook weer goed vrij in het centrum van de aanval, maar kon Verkerk met de voet redding brengen. De winnende treffer had ook zomaar nog aan de andere kant kunnen vallen, maar Mitchel van der Spoel redde nog een paar keer bekwaam, waardoor het bij de 2-2 bleef. Komende zondag speelt Slikkerveer om 14.00 uur uit bij VFC in Vlaardingen.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Vincent de Jong, Steven de la Rambelje, Delano Zeij (72 – Damion Janssen), Valerio Vers, Romano Niamut, Steven van Dongen, Jason van den Berg, Jair Umarella (57 – Afendy Roehoeputij), Wesley Oorschot (53 – Ruben Silva Lopez) en Robert Kosten.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x