Slikkerveer en Sport 2000 gaan nauwe samenwerking aan

slikkerveer-en-sport-2000-gaan-nauwe-samenwerking-aan

Geplaatst op: 27-01-2015

Vanaf maandag 2 februari 2015 neemt Sport 2000 Ridderkerk de leveringen van de Beltona clubkleding over van sv Slikkerveer voor haar rekening. Dit is de start van een nieuwe sponsorovereenkomst, die Slikkerveer en Sport 2000 Ridderkerk voor in ieder geval 1,5 seizoen aan elkaar verbind. Met de nadruk op ‘elkaar’, want de overeenkomst behelst meer dan alleen een sponsorcontract.

Sport 2000 Ridderkerk is sponsor geworden en verkoopt vanaf 2 februari 2015 alle sv Slikkerveer clubkleding via het bekende adres aan de Ridderhof 2-3 in Ridderkerk. Dat betekent het einde van de huidige kledingshop in het clubhuis, die voor het laatst dit weekend geopend zal zijn. Dat is jammer, maar noodzakelijk. Sport 2000 Ridderkerk is een betrouwbare partner die de voorraden en de bestellingen goed onder controle houdt.  Het was voor ons niet meer rendabel om dit zelf te blijven doen met alle bijkomende arbeid en administratie die erbij komt kijken.

,,Sport 2000 Ridderkerk gaat verder dan het leveren van de Beltona kledinglijn van sv Slikkerveer. Samenwerking op veel gebieden zorgt voor kracht en loyaliteit naar elkaar toe. Zo willen wij ervoor zorgen dat de club en de leden veel profijt hebben van de samenwerking. Dit doen we door middel van acties, aanbiedingen, speciale ledenkoopavonden, maar ook steun en interactie bij toernooien en andere evenementen van de club. Kortom, wij willen dat iedereen binnen de club profiteert van onze nieuwe samenwerking'', aldus Sport 2000 filiaalmanager Jeroen Kroeze.