Let op: Zaterdag 18 augustus 14.30 uur RVVH - Slikkerveer (finale Ridderkerk Toernooi)

Slikkerveer en Danny Wijnstekers uit elkaar

slikkerveer-en-danny-wijnstekers-uit-elkaar

Geplaatst op: 22-01-2018

Aan het einde van het seizoen zal er een einde komen aan een zes-jarig trainerschap van Danny Wijnstekers bij Slikkerveer.

,,Het is geweldig als je een oud-eerste elftal speler de weg op ziet gaan naar het trainerschap en dat hij dat ook nog eens het liefst bij zijn eigen cluppie ziet doen. Wij hebben Danny daar altijd in gesteund en uiteraard nog steeds’’, licht voorzitter Joop van Ettinger toe.

,,Met het tweede elftal zijn we twee jaar op rij gepromoveerd en hebben twee keer in de finale van de beker gestaan. Daarna doorgestoomd als trainer van het eerste elftal en daarbij inmiddels bezig aan het derde seizoen. In het eerste jaar was er een onnodige degradatie naar de derde klasse, maar meteen het jaar erop weer als de overtuigende kampioen terug naar de tweede klasse. Dit jaar verloopt wat wisselvallig, maar ik heb zeker de overtuiging dat we met hard werken en de juiste instelling ons gaan handhaven’’, vult Danny Wijnstekers aan.

,,Aan het einde van het seizoen scheiden onze wegen als trainer en club, maar Danny blijft een echte Slikkerveerder, dat verandert daar niet aan. Het is goed voor de ontwikkeling van Danny als trainer om ook elders ervaring op te gaan doen. Wij hopen dan ook dat er zich een mooie club voor Danny meldt, want de tweede klasse is zeker niet zijn eindstation, al moet je in de voetballerij daar ook een fikse dosis geluk bij hebben’’, besluit voorzitter Joop van Ettinger.