Let op: Voetbalschool Slikkerveer start vrijdag 26 mei om 18.30 uur. --||-- Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Slikkerveer E4 (JO11-4) is kampioen

Geplaatst op: 22-04-2017

Afgelopen zaterdag 22 april 2017 werd Slikkerveer E4 kampioen. In de thuiswedstrijd tegen DRL E4 werd goed gevoetbald, maar de druk van het kampioenschap speelde behoorlijk parten. Er werd zelfs nipt met 2-3 verloren, maar dat mocht de pret van het kampioenschap niet drukken, want dat was namelijk wel  een feit.

De leiders Ben Neuschwander en Mike Marse mochten daarna het kampioensfeest gaan vieren met de spelers. Vanuit het jeugdbestuur overhandigde Jan Snijders de kampioensschaal en knalde de confetti en kinderchampagne de lucht in. Vandaag ontbrak Azem Bazdar, die werd vervangen door Lazar Matanovic. De overige spelers van E4 zijn: Daniel Neuschwander, Jayvey Marse, Julien Gruyer, Jay Niddha, Nikola Matanovic, Noah Muller, Thijs van 't Zant, Jart Verhoef en Quinn Visser. Allemaal van harte gefeliciteerd.