Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer E3 wint met 4-0 van Smitshoek E5 | sv Slikkerveer

Slikkerveer E3 wint met 4-0 van Smitshoek E5

Geplaatst op: 14-04-2014

Zaterdag 12 april, we spelen vandaag thuis tegen Smitshoek. Met nog twee wedstrijden te spelen belooft het een prachtige ochtend te worden. Wij nemen onze plek in in de dug-out, in het vroege mooie zonnetje en met ons bakkie koffie begint de wedstrijd lekker op tijd. Voor een gezellig kletspraatje is geen tijd want ik moet opletten, anders klopt mijn verslag weer niet. Dus ga me proberen te concentreren.

We beginnen met Scott als wissel, hopelijk gaat het goed met zijn enkel/voet vandaag en kunnen we weer genieten van zijn snelle acties. De mannen nemen hun plek in het veld in. Het begint wat rommelig maar dan ineens uit het niets gaat Rick er vandoor en geeft een assist  aan Danijal, GOAL!!!!! 1-0 voor Slikkerveer, mooi Danijal en Rick. Dan gaat de bal van de ene keeper naar de andere. Er  breekt dan een speler van Smitshoek door en wil richting doel van Kevin. Hij komt gelukkig niet ver want door een mooie actie van Alejandro gaat de bal terug richting Silke, die geeft een mooie kopbal en verovert Slikkerveer de bal terug. Dan toch breekt Smitshoek door en schiet op het doel van Kevin maar hij heeft de bal klemvast. Slikkerveer gaat dan gelijk de aanval weer in en gaat Mike er vandoor, helaas schiet hij naast. Dan is het weer wat rommelig, maken de mannen het veld niet breed en wordt Rick onderuit gehaald. Een lelijke overtreding op de enkels van Rick. Maar Rick gaat stoer verder! Danijal wisselt dan met Scott en gaat de bal weer richting doel van Slikkerveer. Kevin komt uit zijn doel en gaat voor de bal. Een speler van Smitshoek komt dan te hard in en raakt met zijn schoen de geblesseerde duim van onze doelman. Auw!!! Even is het dan spannend want de vraag is dan of hij door kan. Ook hij laat zich niet kennen en gaat door, gelukkig!! Dan gaat het spelletje beginnen lijkt het wel, Slikkerveer breekt door en Scott schiet d.m.v. een hoge bal de 2-0 binnen. Aan zijn gezichtje te zien was het een Lucky shot, nou Scott, doe er dan zo nog maar een paar, prachtig!! Silke bewijst ook weer eens zijn positie achterin, wat is onze “Beer van Slikkerveer”  in vorm vandaag. Dan wordt Scott gewisseld, wat hebben we gemist…. Gaat het dan toch niet? Weer krijgt Smitshoek een kans, maar daar staat Kevin, als een leeuw verdedigd die zijn doel vandaag. Rust met een mooie stand van 2-0.

Om 09:10 gaan we weer verder. Vanuit een hoekschop van Smitshoek neemt Rick de bal over en gaat deze naar Danijal  en gaat er vandoor, schiet de bal over naar Scott en die gaat er voor, “rennen Scott, rennen Scott” roepen wij uit volle borst, YEAH!!!!! 3-0 voor Slikkerveer!! Jeetje dit ging snel zeg, geweldig!! Dan ziet de doelman van Slikkerveer tot 3x toe de bal op zich af komen maar hij houdt ze allemaal! Die heeft ook zijn dag vandaag, zal het zonnetje zijn!  Slikkerveer gaat dan de aanval weer in en komt de bal bij Roderick en die schiet, wat een mooi schot maar helaas net naast. Nóg een kans en Danijal haalt uit, ook naast. De aanval gaat verder en via vele voetjes geeft Mike de bal aan Scott GOAL!!!!!!! 4-0 een hattrick vandaag voor Scott en een assist van Mike. Al kletsend zien we ineens dat de bal naar Slikkerveer gaat, maar wederom staat daar Kevin. Onze doelman schiet de bal snel uit en Danijal gaat er mee vandoor, over naar Scott en dan naar Mike en Rick gaat mee….Rick staat vrij maar Mike schiet via een lobje veel te hoog over.. Dan zien we ineens waar de mannen zolang al op trainen lekker heen en weer tikken, lekker breed, mooi om te zien. Vrije trap Silke en de bal gaat via Scott naar Danijal en schiet, mis helaas. Hoekschop voor Slikkerveer. Het hoekschop trucje lijkt te mislukken. De bal gaat helemaal de verkeerde kant op. Nog geen minuut later weer een hoekschop voor Slikkerveer, weer mislukt de truc.  Dan kort daarna weer een hoekschop….. toch het trucje 3x is scheepsrecht…nee hoor, gewoon nu keihard naar het doel, mis. Smitshoek veroverd dan uiteindelijk weer eens de bal en gaat richting het doel van Slikkerveer. Via een sliding schopt de doelman van Slikkerveer de bal ver weg. Phffff gelukkig. Rick wordt dan weer eens onderuit gehaald, opstuitbal. Spel gaat via Alejandro verder maar verliest de bal. Even lijkt het dan weer gevaarlijk voor het doel van Slikkerveer te worden maar gelukkig gaat ook die bal er niet in! Dan fluit de scheidsrechter af.

Al met al een leuke wedstrijd met een hattrick voor Scott en punten gepakt. Onze 1e  jaars jongens doen echt niet onder voor de 2e jaars jongens, petje af hoor!! Jongens, wat zijn we trots op jullie!!!!!!!