Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer E3 - NSVV E2   4-1 | sv Slikkerveer

Slikkerveer E3 - NSVV E2   4-1

Geplaatst op: 26-01-2014

Zoals altijd stond de thuiswedstrijd van E3 gepland om 8.30 uur. Het was nog donker buiten en in de kantine toen we aankwamen om 7.45 uur. Meestal is half 9 iets te vroeg voor de E3, maar gelukkig ging dat vandaag niet op! Wat een uitstekende en goed voetballende wedstrijd hebben de jongens vandaag gespeeld op de vroege morgen. De bal ging goed rond, er waren mooie combinaties en de jongens liepen echt voor elkaar vandaag. Al in de eerste vijf minuten waren er 4 kansen voor Slikkerveer van Danijal, Rick, Mike en Allejjandro.
Helaas gingen er een aantal ballen op de keeper, op de paal en net naast. Gelukkig gingen de enige twee kansen van NSVV in de eerste helft ook naast en op de lat. Uiteindelijk was daar in de 16e minuut de verdiende 1-0 voorsprong door een schot van Rick.

De tweede helft begon even benauwd door een corner van NSVV maar uiteraard werkte Slikkerveer deze bal goed weg. Danijal onderschepte de bal goed in de 5e minuut van de tweede helft, gaf hem heel goed af op Mike, die kon scoren 2-0. In de 7e minuut onderschept Danijal de bal weer heel goed, maar gaat dit keer alleen door op de keeper en scoort zelf de 3-0. Er kwam nog een hele mooie aanval via Danijal naar Rick en die speelde weer door naar Roderick, maar die bal houdt de overigens goede keeper van NSVV. In de 13e minuut onderschept Rick de bal, rent langs de zijlijn richting de keeper, geeft hem af op Roderick en die scoort de zwaar verdiende 4-0. De verdediging stond vandaag erg goed en NSVV kreeg geen enkele kans in de tweede helft tot aan de 23e minuut, Rick heeft een lange sprint met de bal langs de linkerkant, geeft hem af maar we krijgen de bal niet onder controle , NSVV neemt over en loopt door de verdediging heen op Kevin af en scoort totaal onverdiend de 4-1.

Jammer jongens, het had verdiend geweest als we de 0 hadden gehouden want jullie waren vandaag echt een team en speelden heel goed. We kunnen trots zijn op E3 en als ze deze wedstrijd door kunnen zetten naar volgende week en de weken erna, dan kunnen we er nog een heel mooi seizoen van maken.