Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer E3 met 3-6 onderuit tegen SHO E2 | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer E3 met 3-6 onderuit tegen SHO E2

Geplaatst op: 02-12-2013

Aanvang 8.30

Tegenpartij neemt de aftrap de eerste 5 minuten wordt er over gespeeld vanaf beide kanten over het veld heen. We hebben 1 wissel. De eerste corner is voor SHO. Het gaat rond uiteindelijk krijgt Rick van Silke de bal en weet hij bij het doel te komen en schiet, maar mist. Even later in een duel raakt Scott geblesseerd. SHO gaat in de aanval en weet langs Kaj te komen en geeft voor, en SHO schiet maar gaat over de keeper heen het doel in. 0-1. Slikkeveer neemt aftrap, maar al snel weet SHO de bal te bemachtigen. Silke en Rick moeten er hard werken en SHO schiet over de keeper heen. 0-2. Doeltrap van Kevin kwam SHO snel terug, in de aanval maar Alejandro wilde de bal naar de keeper terugspelen maar door een communicatie fout kwam de bal in ons eigen doel 0-3. Doeltrap keeper komt bij Danijal vervolg verder, Divano scoort 1-3. SHO op de middenstip en slikkerveer komt in actie en Divano scoort weer. Rust 2-3.

Slikkerveer neemt de aftrap en Danijal krijgt de bal en weet voorbij de verdediging te komen. Van links wil Danijal schieten. Alejandro en Roderick stonden met SHO, maar Danijal besluit zelf te schieten met de buitenkant van zijn voet en komt voor de eerste paal. Na doeltrap SHO wordt het even later 3-5 Het spel vervolgd en Rick krijg de kans maar SHO kaapt de bal weg. In een duel ziet Silke Rick al over de middellijn staan en schiet, heeft daarna alleen de keeper voor zich en schiet 3-5  en voor het eind werd er nog gescoord door de spelers van SHO 3-6. Nog 1 doeltrap en er werd gelijk afgefloten door de scheidsrechter.

 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x