Slikkerveer E2 kampioen

Geplaatst op: 23-04-2016

Voor Slikkerveer E2 was het een wel heel bijzondere slotdag waarop het kampioenschap werd binnengehaald. Met in de laatste speelronde maar liefst drie ploegen die bovenaan stonden was het natuurlijk super spannend en zou het doelsaldo wel eens beslissend kunnen zijn. Eerst zelf de eigen wedstrijd bij Alexandria ´66 E7 maar eens omzetten in winst. De ploeg van trainer David Lopes won in Rotterdam knap met 2-5 en dan afwachten wat de andere teams hadden gedaan en dat viel gelukkig allemaal mee. Met maar liefst 110 doelpunten voor en een positief doelsaldo van +71 was het al snel duidelijk dat er maar 1 ploeg kampioen zou worden en dat was Slikkerveer E2.

Terug op de club werden de spelers nog eens extra in het zonnetje gezet, werd de kampioensschaal overhandigd door wedstrijdsecretaris Jan Snijder  en kon het feest gaan beginnen.

De spelers van E2 zijn: Jesper de Roode, Fabian Weber, Zion Lopez, Alem Topcagic, Joris Meuzelaar, Rick  Snijder, Stan Pupella, Justin Zoeteman, Mitch Swaep en Denzel Seepersaud.