Slikkerveer E1 (JO11-1) speelde in Excelsior Stadion

slikkerveer-e1-jo11-1-speelde-in-excelsior-stadion

Geplaatst op: 22-09-2019

Vandaag stond de vierde wedstrijd in de beker competitie op het programma, uit bij Excelsior. Bij aankomst op het sportpark hoorden de jongens dat ze in het stadion van Excelsior hun kunsten mochten vertonen.

In de eerste vijf minuten van de wedstrijd waren de jongens wat geïntimideerd door de entourage. Het werd dan ook snel 1-0 door een vloeiende aanval van Excelsior. Daarna zette Slikkerveer hun schouders eronder en de wedstrijd kantelde. Vanuit een goede spelvoorzetting van achteruit, werd Jeremiah gevonden die Presley door een fantastisch pass de gelijkmaker zag inkoppen. Verdiend op gelijk hoogte gekomen, kwam Excelsior aan het einde van de 1ste helft, door een mooie individuele actie weer op voorsprong. Rust en 2-1 achter tegen de verhouding in.

Start van de 2de helft was het duidelijk wat Excelsior van plan was, met veel druk naar voren kwam Slikkerveer onder zware druk te staan. Al snel vielen de 3 en de 4-1 en gingen de koppies een beetje hangen aan de kant van Slikkerveer. Door een aantal mooie reddingen van Lars liep de achterstand niet verder op. In één van de spaarzame uitbraken kreeg Slikkerveer weer geloof om nog iets aan de achterstand te doen. Uiteindelijk viel de 4-2 dan ook, wederom was Presley de doelpuntenmaker. Uiteindelijk waren onze jongens moe gestreden en viel er in de laatste minuut van de wedstrijd nog het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Door een bekeken lob kwam de uiteindelijke eindstand op het scorebord 5-2. De trainers waren tevreden en trots op hun team. Een mooie ervaring voor de nog jonge voetballertjes van Slikkerveer JO11-1 en de meegereisde fans (op de tribune in een heerlijk nazomers zonnetje) gaven dan ook een staande ovatie aan het team!