Slikkerveer doet ook mee met Ridderkerkpas

slikkerveer-doet-ook-mee-met-ridderkerkpas

Geplaatst op: 31-08-2016

De Ridderkerkpas is een initiatief van de gemeente Ridderkerk voor haar inwoners die zijn aangewezen op een Participatiewet-uitkering. Met de invoering van de Ridderkerkpas zijn de vergoedingen vanuit het Maatschappelijk Participatiefonds komen te vervallen.
Sinds 1 juni 2016 kunnen inwoners met een Ridderkerkpas hun tegoed inzetten om deel te nemen aan sport-, culturele en sociaal-culturele activiteiten.
Sport en Welzijn als intermediair

De Ridderkerkpas kan onder andere worden ingezet voor het betalen van (sport)activiteiten bij (sport)verenigingen en -aanbieders. Voor deze betalingen treedt Sport en Welzijn (SenW) op als intermediair. Inwoners met een Ridderkerkpas kunnen op het kantoor van SenW aan de Sportlaan betalen voor bijvoorbeeld een lidmaatschap van een (sport)vereniging of -aanbieder, een abonnement van zwembad De Fakkel of deelname aan een vakantie-activiteit van SenW.

Ook sv Slikkerveer doet mee met de Ridderkerkpas

Meer informatie over de Ridderkerkpas vind je hier en hier. Voor andere vragen rondom de Ridderkerkpas, kun je terecht bij de gemeente Ridderkerk via 0180 – 45 12 34.