Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Slikkerveer doet mee aan AH Dillenburgplein spaaractie

1-0

Geplaatst op: 29-10-2016

Slikkerveer doet ook dit jaar weer mee aan de Supportersactie bij AH Dillenburgplein. Ons Spaardoel is het om onze droom te verwezenlijken van een lift naar onze kantine. Mindervalide en ouderen kunnen dan makkelijker in onze kantine, die overigens heel gezellig is, komen.

Hoe werkt de actie ?
Elke klant van AH Dillenburgplein ontvangt bij elke € 15,- aan boodschappen een Kanskaart om 'doelpunten' te scoren. Hoe meer boodschappen gedaan worden, hoe meer 'doelpunten' er gescoord kunnen worden. Elke kanskaart bevat een code. Het leuke aan deze actie is dat elke code gelijk staat aan een bepaald aantal 'doelpunten'. Op deze manier blijft het elke keer spannend hoeveel doelpunten de betreffende code oplevert en zo is het tot het eind spannend welke verenging de meeste doelpunten verzameld. 

Waar kan ik met mijn Kanskaart scoren ?
Ga naar de website, waarop je alle deelnemende verenigingen kunt zien en kies dan voor Slikkerveer. Website: Klik hier.
Op deze site kun je de codes activeren die te zien is op de achterkant van de kanskaart.

Zijn er nog extra punten te verdienen ?
Zowel op Facebook als in de winkel zijn extra doelpunten te verzamelen. Op de Facebook-pagina van AH Dillenburgplein worden challenges gehouden waaraan alle leden mee kunnen doen. De winnaar van deze challenges ontvangen extra punten en die punten zijn weer geld waard. Ook zijn er voor de vereniging middels demonstraties in de winkel extra aandacht voor de club en dus kanskaarten te scoren. 

Foto: De bestuursleden Dennis Bothoff en Arjan 't Jong waren bij de Kick Off van de AH Dillenburgplein actie van eigenaar Remco Heeren.


 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x