Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer doet mee aan actie AH Dillenburgplein | sv Slikkerveer

Slikkerveer doet mee aan actie AH Dillenburgplein

Geplaatst op: 29-10-2014

Albert Heijn op het Dillenburgplein bestaat inmiddels precies één jaar en dat wordt gevierd met een maatschappelijk betrokken actie, waaraan meerdere verenigingen en instellingen meedoen. Ook onze sv Slikkerveer is uitgekozen om hieraan mee te doen. Deze actie start aanstaande vrijdag 31 oktober en loopt door tot en met zaterdag 29 november 2014. Albert Heijn Dillenburgplein laat middels deze actie zien maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel te hebben en doet graag iets terug voor de gemeenschap. Met deze supportersactie willen we vooral laten zien betrokken te zijn bij ‘de buurt’ en uw vereniging.

Wat is de actie ?
Bij elke 15 euro aan boodschappen krijgt u een supportersmunt. Ook kunnen klanten ‘Bonus supportersmunten’ verdienen bij aankoop van bepaalde producten. Draagt u de vereniging een warm hart toe en vindt u het belangrijk dat kinderen voor hun ontwikkeling leren te bewegen, zich te ontwikkelen in groepsverband en nog veel meer ? U kunt deze supportersmunten deponeren in het ‘sv Slikkerveer’ spaarvarken, dat in de winkel staat. Daarnaast kunt u ook punten verdienen via de Facebookpagina van Albert Heijn Dillenburgplein, waarbij alle deelnemers ook nog eens kans maken op leuke prijzen. Een echte win win situatie dus.

Foto
De eerste foto is uiteraard van 30 oktober 2013, precies een jaar geleden dus, toen het reclamebord werd onthuld door eigenaar Remco Heeren van Albert Heijn Dillenburgplein in het bijzijn van voorzitter Joop van Ettinger en bestuurslid commerciele zaken Dennis Bothoff.