Slikkerveer D1 wint Ridderkerk Toernooi

slikkerveer-d1-wint-ridderkerk-toernooi

Geplaatst op: 20-09-2016

Na vorig seizoen "de beste" van Ridderkerk te zijn na een geweldige strijd met RVVH D1, was het toernooi dit seizoen heel anders. Nadat Slikkerveer zijn eerste wedstrijd al vrij eenvoudig won van Rijsoord met 5-2, kwam in de 2de wedstrijd Bolnes van een 3-0 achterstand terug door 2 gescoorde vrije trappen. Ook die wedstrijd bleek uiteindelijk een "simpele" prooi voor Slikkerveer met een 6-2 eindstand. Daardoor was het al bijna beslist voor de laatste speelronde tegen RVVH begon. Alleen door te verliezen kon Slikkerveer de titel nog ontgaan. Daarbij moest Bolnes winnen van Rijsoord en 9 doelpunten inhalen t.o.v. Slikkerveer.

In de laatste wedstrijd tegen RVVH werd het echter nooit spannend. Slikkerveer speelde zeer slordig in balbezit, maar gaf verdedigend nauwelijks ruimte weg. De score werd in de 15de minuut geopend door Sem Wessel, die daarbij scoorde tegen zijn oude club. De linksbenige aanvaller speelde tenslotte het afgelopen seizoen in de E4 van RVVH en laat nu zijn talenten zien in de D1 van Slikkerveer. Dit bleek tevens de ruststand te zijn.

In de tweede helft kwam Slikkerveer vrij snel op een comfortabele 2-0. het was Scott die in de kluts de bal kreeg en optimaal profiteerde van de geboden kans. Uiteindelijk gebeurde er niet veel spraakmakends meer tijdens de wedstrijd en wist Slikkerveer D1 daarmee wederom het toernooi op zijn naam te zetten.

Spelers die deel hebben genomen namens Slikkerveer D1 tijdens het Ridderkerk toernooi: Kevin de Kreek, Noah Donk, Silke Vendel, Alejandro Dullemond, Rens Boer, Yassine Fagrach, Evani Felixdaal, Danijal Ollong, Jaimy Zuidam, Rick Tromp, Sem Wessel, Mika Faber, Scott Landuijt, Aryun Balradj

De uitslagen van de laatste wedstrijdronde zijn:
Slikkerveer - RVVH 2-0
Bolnes - Rijsoord 2 - 1

Dit betekende voor de eindstand in deze poule:

1. Slikkerveer - 9 punten
2. Bolnes  - 6 punten
3. Rijsoord - 1 punt (doelsaldo 5 - 9)
4. RVVH  - 1 punt (doelsaldo 2 - 6)

Meer foto's: Klik hIer