Slikkerveer D1 (JO13-1) kampioen

slikkerveer-d1-jo13-1-kampioen

Geplaatst op: 10-04-2017

Slikkerveer Jo13-1 is met nog 2 wedstrijden te gaan kampioen geworden in de 1ste klasse. Het team dat getraind en gecoacht word door Micha Voermans en zijn assistenten Quinten Bakker en Delano Zeij wonnen de uitwedstrijd bij VVOR met 2-3, waardoor de jongens niet meer te achterhalen zijn. Een topprestatie van de spelers, want vorig seizoen werd het kampioenschap helaas net misgelopen, maar verder wist Slikkerveer D1 de laatste 10 seizoenen überhaupt niet mee te doen voor de bovenste plaatsen.

Het team wordt dit seizoen gesponsord door het Chinese specialiteiten restaurant "Yu-Fong" uit Ridderkerk (Dillenburgplein 8) en dus ging het team na de wedstrijd daar langs voor de kampioensfoto en hebben we in de avond op de club met elkaar heerlijk gegeten, met wederom een geweldige bijdrage van onze loyale sponsor Yu-Fong. Na het heerlijke eten sloten we de avond af met de individuele uitreiking waarbij spelers en staf nog in het zonnetje werden gezet door de hoofdtrainer en ook sponsor Yu-Fong op gepaste manier werd bedankt voor hun geweldige bijdrage.

Door het kampioenschap promoveert Slikkerveer Jo13-1 automatisch naar de Hoofdklasse komend seizoen en is daarmee voor het eerst in decennia de hoogst spelende Jo13-1 uit Ridderkerk!

De kampioenen: Kevin de Kreek, Noah Donk, Silke Vendel, Alejandro Dullemond, Rens Boer, Yassine Fagrach, Evani Felixdaal, Danijal Ollong, Jaimy Zuidam, Rick Tromp, Sem Wessel, Scott Landuijt en Aryun Balradj.