Slikkerveer C3 eerste op het toernooi bij Oude Maas tijdens Hemelvaartsdag

slikkerveer-c3-eerste-op-het-toernooi-bij-oude-maas-tijdens-hemelvaartsdag

Geplaatst op: 15-05-2015

De boys van C3 waren er vandaag klaar voor om aan te treden voor een toernooi bij Oude Maas. Prachtig weer helaas begon de eerste wedstrijd tegen v.v.o.r even anders dan we gedacht hadden al gauw keken de jongens tegen een achterstand aan van 2-0 soms zat de arbitrage ook tegen. Gelukkig werden de jongens nog op tijd wakker en sleepte ze er een mooi gelijk spel uit. De tweede wedstrijd  was een leuke pot tegen Schoonhoven twee ploegen die aardig aan elkaar gewaagd waren maar het geluk was aan de kant van slikkerveer de wedstrijd werd met 2-0 gewonnen. De derde wedstrijd was een wedstrijd vol verrassingen al gauw kwam slikkerveer op een mooie 3-0 voorsprong. Toen was het wachten hoe de laatste poule wedstrijd zou verlopen maar door een gelijkspel van de tegenstanders kon slikkerveer de eerste plaats veroveren op het toernooi.

Gefeliciteerd jongens.