Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer blijft Drechtstreek voor in oefenduel | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer blijft Drechtstreek voor in oefenduel

Geplaatst op: 21-09-2016

Slikkerveer heeft dinsdagavond in een vriendschappelijk partij met 3-2 gezegevierd tegen Drechtstreek. Beide ploegen gingen het eerste half uur redelijk gelijk op, ook in balbezitpercentage. Het laatste kwartier van de eerste helft vocht Slikkerveer zich in een overwicht van trefferproductie, door twee maal het net te vinden. Jair Umarella brak de ban doorna een goede één-twee met Robert Kosten de bal hoog in te schieten. Niet veel later verdubbelde Romano Niamut de score van de avond, door goed druk te zetten en één-op-één met de doelman koelbloedig te bal in de hoek te schuiven.

Na het fluitsignaal van het tweede bedrijf kwam Drechtstreek in mum van tijd terug in de wedstrijd door een aansluitingstreffer te maken. Drechtstreeks tweede doelpunt viel pas tien minuten voor tijd, gelukkig pas nadat Kosten in de 71e minuut van dichtbij de 3-1 in de touwen trapte.

Cas Leenders, Ruben Silva Lopes en Mike van Dongen bleven uit voorzorg aan de kant.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x