Slikkerveer B3 (JO17-3) pakt de dubbel (+foto’s)

slikkerveer-b3-jo17-3-pakt-de-dubbel
Bekijk alle foto's van: 2017-05-19 Slikkerveer B3 wint beker>

Geplaatst op: 21-05-2017

Nadat al een paar wedstrijden voor het einde van de competitie al het kampioenschap behaald kon worden, werd afgelopen zaterdag 19 mei 2017 ook de beker gewonnen door Slikkerveer B3 (JO17-3). De finale werd gespeeld op het terrein van ARC in Alphen aan de Rijn. Met dank aan sponsor Hagoort reisde het team af naar Alphen aan de Rijn met de bus. Tegenstander in de finale was HVV B6 dat in een zeer sportieve wedstrijd met 2-5 werd verslagen, zodat Slikkerveer de beker won.

Het team van trainer Patrick Dizy pakte daarmee de dubbel en werd verdiend in de bloemen gezet door het bestuur van Slikkerveer.

De spelers zijn: Jonathan Tesfaye, Arman Mohammadi, Chandler Pikaar, Furkan Oktay, Jack Breuer, Jan Zendman, Johnny Hagoort, Lorenzo Dizy, Maarten van Gelder, Owen Lulofs, Romano Kuiper, Ryan Huijsers en Waylon Blom.

Foto's zijn gemaakt door Paula Schouten (waarvoor dank).