Let op: Ieder die op de foto is gezet voor de voetbalplaatjesactie heeft een eigen stickerboek op naam; op te halen in het clubgebouw op trainingstijden

Slikkerveer ASS-1 alsnog gehuldigd tot kampioen

slikkerveer-ass-1-alsnog-gehuldigd-tot-kampioen

Geplaatst op: 12-07-2020

Afgelopen vrijdag 10 juli 2020 was daar eindelijk het moment voor de spelers van Slikkerveer ASS-senioren 1 dat ze hun kampioenschap alsnog konden vieren. Door het stoppen van de voetbalcompetitie half maart werd het feestje van het kampioenschap uitgesteld. Toen waren de spelers van trainer Martijn de Beer al kampioen geworden in de eerste klasse, want met nog 1 wedstrijd te spelen waren ze ongeslagen gebleven en niet meer in te halen voor de concurrentie.

De spelers vierden hun feestje tijdens de laatste training van dit seizoen. De spelers zijn: Roel van Es, Dave Lugtigheid, Wim de Bruin, Luuk de Beer, Wilco Groeneveld, Sam Breure, Finn Bierman, Tjardo Etten, Carlos Pijpers en Justin Snellens.