Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer A1 - SHO A1 | sv Slikkerveer

Slikkerveer A1 - SHO A1

Geplaatst op: 15-09-2012

Terug op aarde. Na de afstraffing vorige week, staat de HDI Gerling equipe weer met beide beentjes op de grond. Tijd vandaag dus voor gezonde wraak tegen een tegenstander die al twee maal flink gewonnen had. Nog net op tijd aanschuivend voor de confrontatie na een weekje Turkije (journaille overgenomen door Mitch, waarvoor dank), had coach Ernst zijn manschappen relaxed en optimistisch naar deze wedstrjd toe laten leven.

Zonder Dimma (voor het eerst weer zonder krukken), Dijmon (volgende week weer van de partij) en Gwendell (schorsing) werd vanaf de meet al duidelijk dat het geen makkelijke middag zou worden. S.H.O. bleek over een prima voetballende ploeg te beschikken en had aanvankelijk ook het beste van het spel. Toch waren de eerste kansjes voor Slikkerveer. Ramona speelde zich op het middenveld vrij en poeierde net naast. Vlak voor rust was het Slikkerveer dat schitterend op voorsprong kwam. Kennie plaatste een corner op rechts met veel gevoel in de zestien. Ruben (1.45 meter dus met afstand de kleinste man op het veld) timede perfect en knikte de bal met veel gevoel in de verre hoek. Voorwaar een fraaie treffer. Vol lof sprak coach Ernst zijn discipelen toe en was content met het vertoonde spel. Wel gaf hij aan om fel de tweede helft in te gaan om zo de druk op te voeren op de tegenstander. De te laat aangeschoven Alex (daardoor wissel) nam de plek in van Rick op rechts en na een vloeiende combinatie tussen Ramona en Ruben tikte laatstgenoemde via de keeper over. Vlak daarna een aanval over vele schijven.

Uiteindelijk kwam de bal bij Alex die een onmogelijke voorzet waar de attente Ruben toch raad mee wist. Met wederom een kopbal (!) wist hij de keeper van S.H.O. te verschalken en verdubbelde hiermee de voorsprong. Robin werd slachtoffer na een grove charge (overigens een zeer sportieve wedstrijd) waarna zijn tegenstander een gele kaart gepresenteerd kreeg. De paal stond de derde treffer van Ruub in de weg en Ramona schoot net over na doorkoppen van Alex. Het wachten was op een derde treffer maar helaas moest Ricky na een spaarzame aanval de trieste gang naar het net maken. Robert liet zich hierna met kramp (!) vervangen (werkelijk niets lukte vandaag) door Jozua en met succes werd de voorsprong vastgehouden.

Complimenten deze middag naar de achterste linie waar Robin (perfecte tweede helft), Mitchel (deed wat hij moest doen), Vincent (weergaloos in de mandekking) en Iwan (positief coachend) een dikke voldoende haalden. Helaas nog wel geel voor Vincent na een ongelukkige actie. Al met al denk ik toch wel een verdiende overwinning tegen een goed voetballende en sportieve tegenstander. Pluim ook ditmaal voor de scheidsrechter die deze partij perfect aanvoelde. De zeperd van vorige week is hiermee vergeten en rijkhalzend wordt uitgekeken naar volgende week waar we te gast zijn bij De Zwervers in Capelle. Als we deze lijn voortzetten, dan is het niet ondenkbaar dat we de punten meenemen naar ons aller Sliknest!