Let op: Zondag 8 december 2019: 14.00 uur Slikkerveer 1 - HOV/DJSCR 1

slikkerveer-a1-na-de-thee-onderuit
Bekijk alle foto's van: 2019-11-30 Nieuwerkerk A1 - Slikkerveer A1>

Geplaatst op: 01-12-2019

Op deze koude zonnige zaterdag speelde Slikkerveer A1 tegen de nummer 2 van deze halve competitie in de hoofdklasse. Voorafgaand aan het duel werd een minuut stilte gehouden voor Pim Verbeek die afgelopen donderdag overleed en in het verleden bij VV Nieuwerkerk actief is geweest als trainer.

Al vrij snel keek Slikkerveer tegen een achterstand van 1-0 aan maar Deejay van Galen bracht de stand in de eerste helft op 1-1. Slikkerveer was zeker niet de mindere ploeg deze eerste helft en met een stand van 1-1 werd het rust.

In de 2e helft zette Nieuwerkerk wat meer druk en kwam nog 2 x tot scoren. Slikkerveer had nog wel wat kansen maar dit resulteerde helaas niet in een doelpunt waardoor de eindstand 3-1 was.

Komende zaterdag 7 december speelt Slikkerveer A1 om 15.15 thuis haar laatste wedstrijd in deze competitie tegen Olympia A1 uit Gouda.