Slikkerveer A1 – Kotacepe A1

Geplaatst op: 10-11-2012

De euforiestemming was voelbaar na de eclatante zege op Spartaan '20 afgelopen zaterdag. "Scherp trainen en vizier richten op de volgende partij", aldus een reële en gedreven coach Ernst. Gesterkt door deze woorden werd vandaag de strijd aangegaan met een andere Oldegaarde club nl Kotacepe. Geleerden onder ons weten natuurlijk dat dit de naam is van de grootste moskee in Ankara (passage gejat van het verslag van onze vrienden uit Oud Beyerland, waarvoor dank) en tevens staat deze club bekend om haar lekkernijen uit de kantine (kijk nu al uit naar de uitwedstrijd).

Vrijdag 9 november hadden alle senioren teams en twee A teams al het schitterende nieuwe hoofdveld in gebruik genomen. Uiteraard weer fantastisch georganiseerd met een perfecte catering de gehele avond door. Helaas kon ik wederom door vergaderingen (jullie hebben gelijk: had je maar een vak moeten leren..) deze partij niet live aanschouwen maar via manager WS ben ik helemaal op de hoogte gehouden (Mitch en Dimma zijn er nog niet over uit wie het verslag zou schrijven). Slikkerveer was eerder aan de warming-up begonnen om alvast een beetje te wennen aan dit fraaie hoofdveld. Ruub smaakte het genoegen om de eerste treffer aan te tekenen en Dimma schoot vanaf zo'n 20 meter keihard binnen.

Tot het rustsignaal bleef deze stand ongewijzigd zonder dat aanvoerder Rick (gaaf karretje) echt aan de tand werd gevoeld. Na rust schakelde de HDI-Gerling brigade een hoektandje bij en binnen no time had Robert en hattrick achter zijn verstandskiezen. Daarvoor helaas wel een tegentreffer (pingel) maar het slotakkoord was voor Ruben die zijn tweede in het netje deponeerde. Een klinkende overwinning waardoor we opgerukt zijn naar de derde positie. Aanstaande zaterdag tegen Poortugaal en omdat ik er wederom niet bij ben (...) verwacht ik sowieso drie punten en een klinkend verslag (bereid je maar vast voor, Mitch en Dimma!). Alvast veel succes boys!