Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer 8 voor de dubbel ? | sv Slikkerveer

Slikkerveer 8 voor de dubbel ?

slikkerveer-8-voor-de-dubbel
Bekijk alle foto's van: Kethel Spaland 5 - Slikkerveer 8>

Geplaatst op: 06-04-2014

Nu het seizoen aan de afrondende fase begint is er voor Slikkerveer 8 nog steeds zicht op de dubbel. Vandaag werden er tegen Kethel Spaland uit 3 waardevolle punten afgepakt van de koploper die met een wedstrijd minder nu tot 1 punt genaderd is. Werd er thuis vorig jaar november nog met 1-5 verloren waren de mannen van 8 vandaag in staat om met een 1-3 overwinning thuis te komen na een ware kampioenswedstrijd. Voor 15 april staat voor de matadoren de wedstrijd uit bij CKC op het programma en voor 11 mei de wedstrijd uit bij CWO.

Ook in de beker doen ze nog volop mee en staat op paaszaterdag 19 april de wedstrijd thuis tegen Schoonhoven 6 op de planning om 17.00 uur. Kom de mannen steunen in deze 1/4 finale en help ze naar de halve finale. Ook de fotograaf was vandaag weer aanwezig dus bekijk de fotos in het album