Slikkerveer 5 pakt de dubbel

slikkerveer-5-pakt-de-dubbel

Geplaatst op: 28-05-2015

Op zaterdag 16 mei werd al op het sportpark Polanen van sc Monster de districtsbekerfinale gewonnen bij de seniorenteams door Slikkerveer 5. In de finalewedstrijd tegen Quick Boys 7 bleef het aanvankelijk spannend, want een 0-2 achterstand kon pas na de rust tot 2-2 worden teruggebracht. Uiteindelijke moesten de strafschoppen beslissen. Doelman Jurgen Kähler eiste een hoofdrol op, waardoor de wist in de beker een feit werd. Afgelopen week speelde Slikkerveer 5 op donderdagavond een inhaalduel uit bij de naaste concurrent Groeneweg in Zevenhuizen voor het kampioenschap. Ook in dit duel was het weer bijzonder spannend, maar werd uiteindelijk met 2-3 nipt gewonnen. Dat was genoeg voor het kampioenschap, waardoor de dubbel voor Slikkerveer 5 een feit werd. Een prima prestatie na een prima seizoen, waarbij in totaal maar liefst 130 keer werd gescoord.

Aanstaande zondag 31 mei wordt de laatste competitiekraker nog gespeeld. Om 10.00 uur wordt aangetreden op het eigen Reijerpark tegen VOC 7. Na afloop van de wedstrijd kan het publiek de kampioenen de hand schudden !!