Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer 3 loopt averij op tegen DRL 2: 3-3 | sv Slikkerveer

Slikkerveer 3 loopt averij op tegen DRL 2: 3-3

slikkerveer-3-speelt-3-3-gelijk-bij-drl-2
Bekijk alle foto's van: 2013-04-14 DRL 2 - Slikkerveer 3>

Geplaatst op: 15-04-2013

Zondag 14 april speelde Slikkerveer 3 een lastige uitwedstrijd bij DRL 2. Na een ruststand van 3-2 werd het uiteindelijk een 3-3 gelijkspel. Bij een overwinning had het derde zich weer samen met concurrent DHZ 3 bovenaan de ranglijst genesteld, maar nu kent de ploeg van de trainer Ton van Gemerden een achterstand van 2 punten op de koploper. In de 3e klasse H staan voor Slikkerveer nog twee wedstrijden op het programma. Zondag 28 april speelt het tegen Poortugaal 3 haar laatste thuisduel en een week later gaat het op bezoek bij GLZ Delfshaven.