Slikkerveer 3 naar finalewedstrijd voor promotie

Geplaatst op: 02-06-2015

Slikkerveer 3 is afgelopen zondag met vlag en wimpel geslaagd voor de return tegen Full Speed 4. In de heenwedstrijd werd nog,  volgens de aanwezige supporters onnodig, met 3-1 verloren. Afgelopen zondag werd op eigen terrein het gelijk van de supporters bevestigd, maar moesten de spelers op het veld het toch nog maar even doen. In een doelpuntenrijk duel werd uiteindelijk in de verlenging met 12-4 gewonnen en werd daarmee de 2e ronde van de nacompetitie met succes afgerond. In een beslissingwedstrijd (nadere informatie volgt zsm., maar het duel is gepland voor 7 juni as.) op neutraal terrein zal het tegen BMT 3 moeten gaan aantreden voor promotie naar de reserve 2e klasse. BMT 3 was in de tweekamp tegen ODB 2 de sterkste (eerst 2-1 winst, daarna 2-2 gelijkspel). Overigens maakt de verliezer van de finalewedstrijden ook nog kans op promotie middels een extra 'verliezersduel'.

Update:
Zondag 7 juni 11.00 uur BMT 3 - Slikkerveer 3  op het terrein van Leonidas (Rotterdam).