Slikkerveer 2 zwaait af in de Hoofdklasse

Geplaatst op: 18-05-2016

De laatste wedstrijd van het seizoen en eigenlijk ging het nergens meer om. Dit was duidelijk te zien bij "Jong Slikkerveer" dat inspiratieloos aan de wedstrijd begon met een 0-2 achterstand tot het rustsignaal als gevolg. De tweede helft gelukkig wat meer bezieling en inlevingsvermogen maar verdiend werd deze partij (tegen een wel heel goed spelend Quick) met 0-4 verloren.

Man van de wedstrijd was absoluut meneer Jansen (vond dat ik wat serieuzere verslagen moest maken..) die diverse pogingen van de tegenstander verijdelde. Rest mij nog te vermelden dat ik eenieder een fijne vakantie toewens in Afghanistan, Turkije, Kos of waar dan ook en allen veel plezier en succes volgend seizoen. Salut et au revoir!