Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer 2 wint belangrijk duel | sv Slikkerveer

Slikkerveer 2 wint belangrijk duel

Bekijk alle foto's van: Slikkerveer 2 - JHR 2>

Geplaatst op: 17-02-2013

Vandaag stond de wedstrijd Slikkerveer 2 - JHR 2 op het programma. JHR wat op de 4e plaats stond is wel de ploeg met de minste verliespunten (minder wedstrijden gespeeld) dus was het voor Slikkerveer 2 een belangrijk duel om de voorsprong uit te bouwen. Ondanks dat het scoren moeizaam op gang kwam wist Slikkerveer met 6-0 dit duel af te sluiten en daarmee de 1e plaats in de competitie te versterken.

Dankzij fotograaf Robin Westerman die door een hamstring blessure op de bank zat hebben we een fotoverslag van deze wedstrijd