Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer 2 weet niet te winnen van VFC | sv Slikkerveer

Slikkerveer 2 weet niet te winnen van VFC

Geplaatst op: 23-02-2016

De boodschap waarmee coach Ashrul een ieder het veld instuurde was kort maar krachtig: erop of eronder! Bij verlies zouden we immers nog verder afdwalen in de onderste regionen en wordt het een hels karwei om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Met windkracht negen werd er afgetrapt en beide teams keken aanvankelijk de kat uit de boom. Vanuit Slikkerveer's oogpunt logisch want Reroen, Roland en Rikkie waren niet van de partij evenals de geblesseerde Patta maar gelukkig was Rico (nota bene een tweede jaars B...) bereid om het doel te verdedigen vandaag (hetgeen hij met verve deed). Tevens liet Doni blijken uit het juiste hout gesneden te zijn door te elfde ure met het derde mee te gaan die met een personele onderbezetting te kampen hadden.

De eerste kans was voor de "jonkies" van Slikkerveer. Nummer vier Tikker jr. (wordt nooit een zes, aldus Pa...) stoomde op en had de openingstreffer op zijn schoen maar kwam helaas een stapje te kort. Steve O jr. werd middels een heerlijke steekbal aangespeeld door Delona en de controle op de borst was uitstekend edoch de afwerking liet te wensen over. Uit een onoverzichtelijke situatie (de bal bleef door de straffe wind hangen in onze zestien) was daar zomaar ineens de voorsprong voor V.F.C. en even later wederom een koddig moment toen de bal (wederom door de wind) plots voor de voeten van de spits van onze opponent viel. Gelukkig caramboleerde de bal via de lat terug het veld in zodat we met een minimale achterstand aan de thee konden gaan nippen. Okézan kwam voor Ivar en nestelde zich in de spits. Met windje tegen was het een verademing om te zien dat de wil om te winnen groter was dan de angst om te verliezen. Met veel passie werd er gestreden voor een goed resultaat en achterin werd elk duel gewonnen en het middenveld streed voor elke meter. Mootje (agressief en elke week beter), Dillun (een voorbeeld als aanvoerder en al drie keer een clean sheet...) en Dandy (verloor geen duel centraal op het midden) overspeelden het middenveld van V.F.C. Enigszins gefrustreerd pakte V.F.C. drie keer geel en Slikkerveer drong aan. Xavier werd in stelling gebracht maar kwam niet goed uit om gevaar te stichten. Dandy kwam vrij in de zestien maar door iets te gehaast te schieten kon de keeper niet getest worden.

Aan de andere kant kwamen we goed weg doordat de paal een tegentreffer in de weg stond. Enre kwam voor Xavier (een beetje ongelukkig in zijn  acties) en Krissie ontsnapte aan de rechterkant van het veld. Zijn voorzet werd door Okézan (op het randje spelen mag vriend, maar kijk wel uit...) net niet binnen gewerkt en zelfs Booi verscheen vrij voor de keeper maar helaas mikte onze rechtsback iets te hoog.  Tikker jr. kreeg nog een geel plaatje te zien vanwege een vlijmscherpe tackle. V.F.C. kwam niet meer voor in het geheel en vlak voor tijd was daar de kans op de gelijkmaker. Dandy speelde Enre (contractbesprekingen met Bülsürcürspor staan momenteel op een laag pitje...) perfect aan maar geschrokken door de geboden ruimte mikte onze linkerspits volledig naast. Helaas viel er wel een treffer aan de andere kant te noteren zodat we met een onverdiende nederlaag huiswaarts moesten keren. Complimenten boys  voor de geboden inzet wat een lust voor het oog was om aan te zien. Man van de wedstrijd is wat mij betreft Rico van Wingerden die kan terugzien op een geslaagd debuut bij de senioren (zoals gezegd, een tweede jaars B speler...).

Door dit resultaat hebben we de rode lantaarn overgenomen van Wilhelmus dat een puntje pakte bij V.V.S.B. Het positieve hiervan is dat we vanaf nu alleen nog maar omhoog kunnen kijken wat soelaas biedt voor de komende periode.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x