Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer 2 verzuimt te winnen

Bekijk alle foto's van: 2015-12-06 Slikkerveer 2 - Wilhelmus 2>

Geplaatst op: 07-12-2015

Maar liefst twee wijzigingen in verband met een te laatkomer en een geblesseerde. Coach Ashrul startte dus met Mo en Xavier in de basis en bestempelde deze partij als zijnde een degradatie duel. Trieste constatering natuurlijk maar een waarheid als een koe. Mocht "Jong Slikkerveer" niet als winnaar uit de bus komen, dan kwam de Haagse formatie langszij. Vijf voor 12 aldus voor de discipelen van coach Ashrul en wederom startte hij zijn betoog met fel starten, persoonlijke duels winnen en als team fungeren.  Aan het veld kon het niet liggen (hoge viscositeit...) en het vertrouwen bij aanvoerder Reroen was groot aangezien hij in retraite in Toss del Mar is geweest en ook veel tosstie's heeft gegeten en hij er zeker van was nu eens een keer de toss te winnen. Helaas, ook nu weer kop waar munt gevraagd werd...Toch was het Slikkerveer dat voortvarend begon. Huub schudde zijn directe tegenstander af en schoot steenhard voorlangs. Even later een kans voor gelegenheidsspits Lesley die de bal over het doel heen tilde en vlak voor rust nogmaals Les die in gedachten de bal al tegen de touwen had gewerkt.

Aldus brak de rust aan met een brilstand en coach Ashrul bracht met Okuzan wat vers bloed binnen de gelederen. De kansen regen zich aaneen en maar liefst drie keer achter elkaar trok Huubie de bal vanaf de linkerkant scherp voor maar helaas geen Slikkerveer voorwaartsen in de zestien aanwezig om het karwei te klaren. Enre kwam nog binnen de lijnen voor de vermoeide Xabier en aan de andere kant van het veld moest Patta bijna zwichten voor een verdwaalde bal van de tegenstander die pardoes op de lat uiteenspatte. Wilhelmus kwam daarna in het hele stuk nauwelijks voor en het wachten was op de bevrijdende treffer voor Slikkerveer dat een enorm veldoverwicht had. En dan is daar weer die ongeschreven voetbalwet: als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander het wel. Alzo geschiedde! Volkomen onverdiend en tegen de verhouding in werd de 0-1 gescoord met als ware dieptepunt nog een tweede treffer vlak voor tijd. Met angst en beven werd dit verslag tegemoet gezien maar dit is niet nodig, boys. Als we kijken naar de trainingsintensiteit en de sfeer binnen het team ben ik er nog steeds van overtuigd dat het wel goed komt met "Jong Slikkerveer". Heb vertrouwen, van de week weer vol aan de bak op de training en zondag moet het maar gebeuren tegen V.O.C. Ik reken op drie punten..Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x