Slikkerveer 2 Sportploeg van het Jaar

Geplaatst op: 22-06-2013

Afgelopen vrijdagavond 21 juni werd de traditionele Medewerkersavond gehouden voor alle vrijwilligers die in het afgelopen seizoen 2012-2013 hun steentje hebben bijgedragen aan de organisatie bij sv Slikkerveer. Onder het genot van een hapje en een drankje werd daarnaast op deze avond een officieel tintje meegegeven met de verschillende verkiezingen van Vrijwilliger van het Jaar, Sportploeg van het Jaar, Voetballer van het Jaar en een Aanmoedigingsprijs. De jury bestaande uit Gerard Hagendijk, Joop Stolk, Karel Striegel en voorzitter Leo van der Spoel hadden de genomineerden voorgedragen, die door voorzitter Joop van Ettinger in het zonnetje werden gezet. Voorafgaande aan de verkiezingen werd afscheid genomen van jeugdvoorzitter Hans Goedegebuur en zijn interim-opvolger voor de rest van het afgelopen seizoen Mathieu Mulder. Hans stopt als bestuurslid formeel pas volgende week op de algemene ledenvergadering, maar is dan verhinderd, zodat hij nu alvast  in de bloemen werd gezet.
Daarna volgde de diverse uitreikingen op rij. Als eerste mocht Dick van der Meer naar voren komen om de Aanmoedigingsprijs in ontvangst te nemen. DIck is pas sinds twee seizoen bij Slikkerveer actief, eerst als scheidsrechter, daarna scheidsrechterscoördinator met Robbie Plaisier en zal vanaf volgend seizoen ook op zondag het wedstrijdsecretariaat bij de senioren gaan bemannen met Joop Stolk en Gilles Brandt. Tot Vrijwilliger van het Jaar werd chef-kok Peter Moerkerken uitgeroepen. De overige genomineerden waren Willem Verbaas en Marcel Kerssies. Genomineerd voor de Voetballer van het Jaar waren Kenji Nakano, Ruben Silva Lopez en Mitchel van der Spoel, waarbij laatstgenoemde tot winnaar werd uitgeroepen. Als Sportploeg van het Jaar waren genomineerd: Slikkerveer 2, Slikkerveer 3, Slikkerveer A1 en Slikkerveer A2, allen om hun sportieve prestaties in het afgelopen seizoen. Tot Sportploeg werd uitgeroepen Slikkerveer 2, dat naast het kampioenschap ook de finale van de districtsbeker had bereikt en het HDI Gerling Klassement had gewonnen, waar ook nog een fraaie wisselbokaal voor werd uitgereikt.